Aktywne Wpisy
konstanty400 +85
To jest k---a tragedia ...
Ten caly czlowiek ktory probuje dojechac Owsiaka nie przedstawil nic, co by bylo zgodne z jego przekazem. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze ze ludzie maja w dupie fakty, dowody, oni wiedza swoja, ba, oni juz wiedzieli to wszystko wczesniej. Ja p------e z jakimi troglodytami przyszlo nam zyc.
Najgorsze ze ci ludzie uwielbiaja taki content i republike. Nikt nie weryfikuje tych informacji. Liczy sie ze jakis redaktor cos powiedzial,.
Ten caly czlowiek ktory probuje dojechac Owsiaka nie przedstawil nic, co by bylo zgodne z jego przekazem. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze ze ludzie maja w dupie fakty, dowody, oni wiedza swoja, ba, oni juz wiedzieli to wszystko wczesniej. Ja p------e z jakimi troglodytami przyszlo nam zyc.
Najgorsze ze ci ludzie uwielbiaja taki content i republike. Nikt nie weryfikuje tych informacji. Liczy sie ze jakis redaktor cos powiedzial,.
źródło: temp_file5527727803349477533
Pobierz
Dzień dobry, wieczór, nocna zmiano. Wszystkiego dobrego dla dziennej. Dobranoc.
Odkurzacz mi się z----ł i nie odkurzyłem przed kolendą...
Odkurzacz mi się z----ł i nie odkurzyłem przed kolendą...
źródło: 1000006990
Pobierz

Tytuł:
PiętnoAutor:
Przemysław PiotrowskiGatunek:
kryminał, sensacja, thrillerOcena:
8/10ISBN:
9788381432979Wydawnictwo:
Czarna OwcaLiczba stron:
464Igor Brudny to twardy warszawski glina, który woli nie wracać do swojej przeszłości. Tym razem może jednak nie mieć innego wyjścia.
Zielona Góra. Mężczyzna bliźniaczo podobny do Brudnego jest poszukiwany w sprawie wyjątkowo brutalnego morderstwa. Komisarz musi wrócić do rodzinnego miasta, by oczyścić się z podejrzeń i rozwikłać tajemnicę swojego pochodzenia.
Na miejscu działa już zespół śledczych dowodzony przez inspektora Romualda Czarneckiego. Brutalność mordercy nie pozostawia wątpliwości – to dopiero początek. Obecność Brudnego dodatkowo komplikuje całą sprawę. Czarnecki jest przekonany, że komisarz może okazać się kluczem do złapania sprawcy. Ale czy może mu zaufać?
Propozycja dla ludzi o naprawdę, mocnych nerwach.
Czytam bardzo dużo kryminałów, ale takiego brutalizmu i okropnych rzeczy, do których człowiek jest zdolny, jeszcze w swojej wyobraźni nie miałam. To moje pierwsze spotkanie z twórczością Przemysława Piotrowskiego i pomimo że bardzo trudno czyta się pewne historie, wciąga niesamowicie. Tym bardziej cieszę się, że to dopiero początek, ponieważ w serii znajdują się cztery książki...
#bookmeter #kryminalbookmeter #sensacjabookmeter #thrillerbookmeter
źródło: comment_1652715043SvJpbN6Nrv8365Ibp3vSGn.jpg
PobierzŚrednia ocena z Wykopu: ★★★★★★★★☆☆ (7.8 / 10) (8 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-06-01 00:00 tag z historią podsumowań »
W abonamentach: www.legimi.pl
Kategoria książki: kryminał,