@heron: Spalony jest nie jak został ostatni obrońca za tobą, tylko przedostatni tylko w 999 na 1000 sytuacji tym ostatnim obrońcą jest bramkarz, tutaj bramkarz był też za linią spalonego więc żeby nie było spalonego musiałoby być za Benzemą 2 obrońców.
@krolwsi: Ale weź się nie kompromituj. NIe nie chodziło o zagranie Fabinho bo VAR ewidentnie potem pokazał, którą akcję sprawdzał i chodziło o moment gdy Benzema dostaje piłkę od Valverde to po 1.
Po 2 pisałem to w czasie rzeczywistym więc w przeciwieństwie do Ciebie ogarnąłem od razu dlaczego sędzia gwizdnął spalonego i którą sytuacje sprawdza.
@rakiwo a jak to sie ma do tego, ze to nie bylo nawet podanie, bo z tego co pamietam dwa ostatnie kontakty z pilka zanim benzema strzelil bramke to pilkarze Liverpoolu? Pytanie serio bo nie wiem.
@SiemaNagor: Żeby nie było pozycji spalonej piłkarz Liverpoolu musiałby intencjonalnie zagrać tą piłkę do Benzemy, nie zrobił tego, to był czysty bilard i rykoszet, w takiej sytuacji uznaje się za ostatniego zagrywającego piłkarza Realu w tym wypadku Valverde i sprawdza się na jakiej pozycji w tym momencie był Benzema.
Po 2 pisałem to w czasie rzeczywistym więc w przeciwieństwie do Ciebie ogarnąłem od razu dlaczego sędzia gwizdnął spalonego i którą sytuacje sprawdza.
P.S. tam był spalony.