Aktywne Wpisy
inga +20
Od wielu lat mam swoją pasję, która jest dla mnie sposobem na codzienny relaks i oderwaniem się od technologii. Średnio wydaję na nią ok 800 zł miesięcznie - czasem więcej, jeśli trafi się coś wyjątkowego.
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie

Lolenson1888 +97
We Francji zdegradowali Lyon do Ligue 2 za długi.
W Szkocji nie zawahano się spuścić Rangersów do czwartej ligi za długi i ujawnione przy okazji wały finansowe polegające na unikaniu podatków.
A w Polsce? Kluby wiecznie niepłacące pensji na czas mogą obawiać się max kilku ujemnych punktów w tabeli na start kolejnego sezonu ( ͡º ͜ʖ͡º)
#mecz #pilkanozna
W Szkocji nie zawahano się spuścić Rangersów do czwartej ligi za długi i ujawnione przy okazji wały finansowe polegające na unikaniu podatków.
A w Polsce? Kluby wiecznie niepłacące pensji na czas mogą obawiać się max kilku ujemnych punktów w tabeli na start kolejnego sezonu ( ͡º ͜ʖ͡º)
#mecz #pilkanozna

@wypok312: Oj, nie naśmiewaj się, bo nie dostaniesz swojego przydziału na robaki.
Trzeba tępić tę czerwoną zarazę, bo nam tu kołchoz zbudują.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu