Aktywne Wpisy

Polki zdziwione, że u książąt orientu to one muszą płacić za luksusowe życie Ahmeda, jego rodziny i kumpli xD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
źródło: temp_file1010593743119107150
Pobierz
Cabajo +231
Mirki co ja o-------m ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
źródło: 6
Pobierz

Mieliście jakieś doświadczenia "paranormalne"? Byłem tam ponad pół roku temu z kolegami i niedługo po tym jak weszliśmy do środka, to coś zaczęło n---------ć po strychu. Taki dźwięk jakby ktoś chodził bardzo mocno stawiając kroki, że drgania były w całym domu. Na początku myślałem, że mnie słuch myli, byłem w wielu miejscach na urbexie w życiu i nie raz się zdarzało, że się przesłyszałem, ale tutaj wszystkie 4 osoby coś słyszały. Poszliśmy na strych, ale nikogo tam nie było (nie przeszukaliśmy dokładnie całego, bo trochę obsrani ( ͡° ͜ʖ ͡°)), ale wydaje mi się, że jedyna możliwość, że ktoś właśnie robił nam pranka, a potem uciekł jakoś na dach czy schował się gdzieś. Z drugiej strony było już późno, jakoś między północą, a pierwszą w nocy, a sam dom jest trochę na uboczu, więc kto by tam siedział o takiej godzinie?
Na filmikach na yt niby też coś tam się dzieje dziwnego, ale wiadomo, że yt i robienie klimatu pod publiczkę. Ja w każdym razie pierwszy raz miałem takie doświadczenie na urbexie.
#urbex #duchy #zjawiskaparanormalne #chrzanow
źródło: comment_1659098374LVRAlIBQHga6MrwgSvGdMk.jpg
Pobierz@zolwik89: Czytałem to kiedyś, ale ile w tym prawdy? meh
@LubieChleb: Jak to działa?
@OktawianAugust:
nie, bo coś takiego nie istnieje
podczas urbeksów to, co jutubowe dzbany uważają za jakieś paranormalne zjawiska to bujdy
jedyne co spotkałem to kuny, szopy, gołębie czy jakieś tam koty, ewentualnie bezdomny lub złodziej
chodzę na urbeksy zarówno za dnia jak i nocy i nic ¯\_(ツ)_/¯