Wpis z mikrobloga

@ibiza_Driver: Jak swojemu powiedziałem, że katastrofa bo dolar po 5zl. Stwierdził, że to nic za PO byłby za 10zl. Dodał też że w pracy ostatnio spotkał takiego peowca (propaganda motzno, bo jak nie za PiS to już z po jestem) co też uważał jak ja że jest źle i on nie wie skąd u mnie takie głupoty. :(
  • Odpowiedz
Heh daj mu spróbować kupić węgiel na sklep.pgg.pl, ciekawe czy dalej będzie mówił ze jest dostępny od ręki.
  • Odpowiedz
@ibiza_Driver: Mój mówi że jest w pyte tak samo xD i ze on kupi i mu przywiozą za pare dni na jakiejs cegielni tam 2 stówki drożej niż na pgg, to po paru nieudanych próbach mówię mu to jedź i kup. No i w sumie juz 4 tydzień jak mu nie przywieźli xD A Ja dalej próbuję na PGG xD
  • Odpowiedz
zabieram staruszka na małe tournee po pobliskich składach węgla

@ibiza_Driver: będzie j---ł na prywaciarzy bo węgiel jest ale oni chowają żeby sprzedać swoim drożej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ibiza_Driver: wizyty na składach węgla nie mają sensu, fanatyka pisu nie przekonasz. Nawet jak zobaczy na własne oczy ceny rzędu 5k za tonę, to powie, że to j----e prywaciarze, złodzieje dorabiają się na biednych, uczciwych ludziach.
  • Odpowiedz
@ibiza_Driver:

W poniedziałek mam na noc do roboty więc dzionek wolny i zabieram staruszka na małe tournee po pobliskich składach węgla, a przynajmniej spróbuję go zabrać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nawet jak ci się uda to on znajdzie na to jakieś wytłumaczenie typu putin albo j----e prywaciarze oszukujo.

Moim zdaniem jedyny sposób na obudzenie pisowca to zasianie wątpliwości do tego co widzi w tvp. Trzeba uderzyć
  • Odpowiedz