Aktywne Wpisy
Wytłumaczcie mi czemu ludzie kupują szeregówki, albo bliźniaki.
Tyle jest tu naśmiewania się z patodeweloperki mieszkalnej, a nikt się nie śmieje z tych potworków typu yebnięty na środku pola, na zadupiu bliźniak, gdzie każdą połowę kupią obcy sobie ludzie i będą na siebie skazani w tej intymnej atmosferze, dużo bardziej niż w bloku mam wrażenie.
Pełno tego się nasrało ostatnimi czasy.
Jadę na takie zadupie do swojego dentysty i mijam coraz więcej
Tyle jest tu naśmiewania się z patodeweloperki mieszkalnej, a nikt się nie śmieje z tych potworków typu yebnięty na środku pola, na zadupiu bliźniak, gdzie każdą połowę kupią obcy sobie ludzie i będą na siebie skazani w tej intymnej atmosferze, dużo bardziej niż w bloku mam wrażenie.
Pełno tego się nasrało ostatnimi czasy.
Jadę na takie zadupie do swojego dentysty i mijam coraz więcej
patryqo +494
To jest normalne? U was też? Bo mi sie już pierodoli od tego #rownouprawnienie i nie wiem co jest normalne a co nie(╯°□°)╯︵ ┻━┻
#kiciochpyta #dzienkobiet #pracbaza #pieklokobiet
#kiciochpyta #dzienkobiet #pracbaza #pieklokobiet
Do tego frytki, coleslaw, sos czostkowy, sól.
#kuchcikmorski #jedzzwykopem #gotujzwykopem #pracbaza #pracanamorzu
Komentarz usunięty przez autora
Indyka kroiłem na większe kawałki około 5cm. Zamarynowane w jogurcie greckim z dodatkiem musztardy, papryki słodkiej, chilli, czosnku granulowanego, curry i pieprzu. To wkładamy do lodówki na pare h lub cała noc. Następnie obtaczamy w rozkruszonych płatkach kukurydzianych. Wykładamy nuggetsy na blache z papierem do pieczenia, skrapiamy lekko olejem (ale nie jest to konieczne jeśli ma być całkiem fit) i pieczemy w 180 st kolo 20 minut ( ͡°
@Tryggvason: Nestle Corn Flakes, ja akurat wrzucam je do torebki foliowej i lekko wałkuje przed aplikacją bo to ułatwia sprawę. A jak masz problem z przyleganiem, to możesz najpierw dać lekką warstwę mąki, a potem mocno docisnąć mięso do panierki. Ogólnie w USA technika panierowania bez jajka polega właśnie na mocnym dociskaniu mięsa do panierki, czyli stawania
Komentarz usunięty przez autora
Zeszłam na chwilkę do bezcłowego i ledwo zdążyłam kupić 1kg żelków haribo (za 5 euro!!!!) zanim musiałam leciec do łazienki :P
Gotujesz gdzieś na lądzie xD?
Ja jestem wilk morski i gotowanie na ladzie zostawiam szczurom lądowym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A zdarzyło się kiedykolwiek, że ktoś miał choróbsko a potem nie miał?
Wiesz, ja płynęłam jakieś 15 lat temu xD
Jeszcze bezcłówka się opłacała.
Spotkałem kiedyś starszego marynarza, który rzygal jak kot podczas sztormu wiec chyba przez te wszystkie lata mu nie przeszło. Myślę, ze można wyrosnąć z tego albo po prostu łykać
@Nordri: to pewnie te słynne "Haribo sugar free", ponoć bardzo dobre #pdk