Wpis z mikrobloga

Od dawna nie robiłem, bo dużo czasu to zajmuje. Ale w Biedronce kupiłem parę miesięcy temu puszkę grzybów słomkowych w zalewie, no i trzeba było jakoś je wykorzystać.
Same grzyby wyglądały dziwnie, bo kapelusz jakby był w środku. W smaku takie trochę nijakie, ani dobre ani złe, może lekko słodkawe. Za to w konsystencji delikatno-twardawe, jakbym krewetkę zjadał. Ciekawe jakby smakowały one świeże, bo jak już wspomniałem w zalewie, jakby nie miały one żadnego wyczuwalnego smaku.
#kuchnia #kuchniajaponska #kuchniaazjatycka #chwalesie
Chrystus - Od dawna nie robiłem, bo dużo czasu to zajmuje. Ale w Biedronce kupiłem pa...

źródło: comment_1668366331DG8wPZNIdpHb66ct0WyBPn.jpg

Pobierz