Aktywne Wpisy

Howea +801
Jak ktoś twierdzi, że Trzaskowski się nie nadaje na prezydenta to chyba nie ma uszu i oczu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#debata
#debata

drobne_na_taryfe +210
źródło: temp_file7746405244426589187
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file7746405244426589187
PobierzWykop.pl
Pół roku bana za "szerzenie nienawiści", gdzie budowanie nienawiści do księży na tym polu, wbrew statystykom, dzieje się tu dzień w dzień. Mają od tego nawet tag #pedofilewiary
Przecież to się w głowie nie mieści, w jaki ściek zamienił się ten portal.
#afera #moderacjacontent #4konserwy #bekazpodludzi #truestory
źródło: comment_1669482077N1hbcFp5YvWEFuJPJsguSc.jpg
PobierzTylko pół roku? Za tego rodzaju kłamstwa na temat osób lgbt powinien być perm
Mam nadzieję, że zaprezentujesz teraz te rewelacyjne dla nauki statystyki, bo jak do tej pory wszystkie z nich twierdziły coś przeciwnego, niezależnie kto je robił.
Nie mam dostępu do komputera, ale mam tam statystyki, które podawały, że pedofile aż w 20% wykazywali pociąg do osób dorosłych tej samej płci, tak że byli pełnoprawnymi homoseksualistami również dla osób bezpodstawnie odrzucających statystyki z pierwszego akapitu.
To 20 - 40 krotność (!) wobec ogółu
Pokaż te statystyki. Chyba od dobrych 30-40 lat żadne się nawet nie zbliżyły do tych liczb. Dostępne powszechnie statystyki mówią jasno coś zupełnie innego:
@Ekspert_od_niczego: Tu mówię o pedofilach deklarujących pociąg homoseksualny również do osób dorosłych.
Ale o wszystkich pedofilach, czy tylko tych odczuwających pociąg do chłopców?
@Kapitalista777: Tylko co ma p-------a do pociągu do dojrzałych osób tej samej płci? Nic, jedno to parafilia, drugie orientacja.
Więc idąc Twoim tokiem, heteroseksualna populacja ludzi jest jeszcze większym złem...
@Eskim0s: Myślę, że chodziło o 20% z tej drugiej grupy. Był to argument przeciwko temu, jakoby pociąg do konkretnej płci dziecka nie miał znaczenia dla pociągu tej osoby do osób dorosłych.
@ziumbalapl: Każdy wie, o co chodzi.
Zwłaszcza, że gdy ksiądz krzywdzi chłopaka po okresie pokwitania, też stosuje się zbitkę
@Kapitalista777: A może trochę konkretniej?
No to 20% z 30% (tyle przypadków molestowanych dzieci stanowią chłopcy w Polsce) to akurat 6%. Dziwnym trafem pokrywa się to identycznie z liczbą Polaków deklarujących uprawianie homoseksualnego seksu przynajmniej raz w życiu xD.