Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Mirki, pierwszy raz w życiu mam taką sytuację i potrzebuję rady, bo już sam nie ogarniam xD Jakiś czas temu na Tinderku poznałem laskę, wiadomo jak to jest. I tak się spotykaliśmy kilka razy, każde spotkanie moim zdaniem było fajne, ona też wprost mówiła, że jej się podobało itd. Do meritum, dzisiaj po 4 spotkaniu gdzie przyszła wystrojona jak nigdy, wprost mi mówi, że ma ochotę się przytulać i nie tylko, ale dałem jej jasno do zrozumienia, że to jeszcze nie teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ogólnie dziewczyna szuka kontaktu, sama wychodzi z inicjatywą, piszę, zaprasza i często wspomina o zaproszeniu do domu. Szczerze mówiąc mam zagwozdkę, oboje uzgodniliśmy, że szukamy czegoś na dłużej, ale coś mi tu nie gra. Laska jest 2 lata starsza, jesteśmy trochę przed 30-stką, a ja chyba naoglądałem się za dużo blackpilla, redpilla itd i mi zryło głowę xD Nie chcę być wykorzystany jako k---s zabawka, a przez to, że to dzieje się tak szybko to pojawia mi się taka obawa w głowie. Jak byście to rozegrali? Nigdy nie miałem sytuacji, że laska, z którą nie jestem w oficjalnym związku praktycznie wprost wpycha mi się do łóżka.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 26
@mirko_anonim: laski też chcą bliskości, jak będziesz ją trzymał za długo na etapie, gdzie jedyny kontakt fizyczny to podanie ręki na powitanie, to pomyśli że nie jesteś zainteresowany i znajdzie następnego. Szukaj złotego środka
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Odpowiedź ✨️ autora wpisu:

@Aik- Kontakt fizyczny poszedł już sporo dalej. Na luzie się całujemy, chociaż staram się nie rzucać na nią co chwilę :D Poza tym wiadomo przytulanie, złapię za tyłek od czasu do czasu itp, ale do niczego mocniejszego od pocałunków nie doszło. Nie chcę za szybko się zaangażować, żeby moment później dostać po dupie...

• Odpowiedz
Nie chcę za szybko się zaangażować, żeby moment później dostać po dupie..

@mirko_anonim: nie musisz się angażować, wystarczy, że kupisz gumki i zrobisz swoje.
Jak do niczego wkrótce nie dojdzie, to poszuka chętnego
  • Odpowiedz
Nie chcę za szybko się zaangażować, żeby moment później dostać po dupie...

@mirko_anonim:
A nie wiem, próbowałeś z nią po prostu porozmawiać? Związki w pierwszej fazie to są motylki i te sprawy, bo najczęściej ludzie nie poruszają żadnych istotnych spraw, które mógłby odprowadzić do różnicy zdań, albo w ogóle nie rozmawiają ze sobą.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ogólnie rób jak czujesz i nie ma żadnego sensu się zmuszać, ale pewnie jesteś na granicy tego żeby cie olała. Zastanów się z czym ty masz problem, czego się tak na prawdę obawiasz.
  • Odpowiedz