Aktywne Wpisy
Linnior88 +575
Ej czy ktoś z was pamięta te granulowane herbaty owocowe ? Mi się dopiero teraz przypomniało, że kiedyś coś takiego było i mama czasem mi kupowała do picia
Chociaż pamiętam że tamta co piłam była malinowa (najlepsze że to było tak dawno że ja myślałam że to sobie wymyśliłam i tego nie było )
Chociaż pamiętam że tamta co piłam była malinowa (najlepsze że to było tak dawno że ja myślałam że to sobie wymyśliłam i tego nie było )
przegryw162cm +131
Dziś po ponad 10 latach byłem dziś u spowiedzi. Odpuszczenie grzechów przez Pana Jezusa to najpiękniejsze uczucie na świecie, czujesz się taki wolny i lekki. Jeśli czujesz się przytłoczony, zmęczony życiem - przyjdź do Pana Jezusa.
Przyjdźcie do Mnie wszyscy, którzy utrudzeni i obciążeni jesteście, a Ja was pokrzepię. Weźcie moje jarzmo na siebie i uczcie się ode Mnie, bo jestem cichy i pokorny sercem, a znajdziecie ukojenie dla dusz waszych. Albowiem
Jaka cena za 1 gałkę byłaby najlepsza? Tak żeby było wiadomo że to lepsza jakość i można było kogoś zaprosić bez obaw
#firma #wroclaw #jedzenie71
Ankieta
Natomiast no 18, czy 15 plnów za gałkę to xd Myślę, że 12 to max, a na start to pewnie i 9.
Już wolę jak coś jest "własnej roboty" np albo "wyrabiane na miejscu". Od słowa "rzemieślnicze" to już mnie trzęsie. Zwłaszcza w gastronomii.
Ja to bym chciał lodziarnie taka #!$%@?, z konserwantami, #!$%@? jakoś, ale chociaż trochę smaczne i żeby gałka była po 2zl.
A na wyjedzie ludzie chętniej pieniądze wydają
#!$%@? ceny na 20 zł. Albo 50. W końcu RZEMIEŚLNICZE no i to kosztuje hehe
Tak samo jak gdzieś widzę napis "PYSZNE CIASTA". A ktoś sprzedaje #!$%@?? Albo średnie? Inny przykład "ŚWIEŻE
A są lody pracownicze? Przecież wykonuje je pracownik.