Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: No i dodaj jeszcze, że według wykopu jak już jest się po ślubie, to się nic innego nie robi tylko RUCHA, rozumiesz miras R.U.C.H.A. W każdą wolną chwilę. Nie ma innych pasji po kres dni bo złapało się dziurę więc się wtyka lub zastanawia dlaczego któraś strona nie chce wtykać / być wtykana.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim

mówią są szczęśliwi?

A co ci maja powiedziec? XDDD

Malo kto sie przyznaje, ze nie jest kolorowo. Ale tez nie twierdzi, ze absolutnie kazde malzenstwo sie nie uklada. Wbiles cos sobie do glowy i p--------z
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

ślub to game over dla faceta

Zależy z kim ten ślub, bo jak z kobietą, która ma borderline, pochodzi z rodziny patologicznej, gdzie matka chlała i zdradzała ojca, to tak.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Na dowód anegdotyczny odpowiem dowodem anegdotycznym. Miałem kiedyś takiego znajomego. Oczywiście z czasem nasze drogi się rozeszły, bo założył rodzinę, dwójka dzieci. To oczywiste, że znajomi poszli w odstawkę, a rodzina wysunęła sie na pierwszy plan. Czasem go spotykałem i myślałem sobie - szczęśliwy gość, który dobrze zarabia, ma żonę która też dobrze zarabia i dwójkę zdrowych dzieci. A pewnego dnia strzelił samobója.

Czego to miałoby dowodzić? Ano tego,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bo wielu wykopkow obserwuje żónatych facetów (bo sami żadnego związku nie mają) i widzą, że kolega odmawia wyjść na picie a oni potem se dopowiedzą, że głupia baba na pewno im nie daje. Taki wykopek nie rozumie, że ktoś może z własnej woli zostać w domu (nie mówie, że zawsze) i spędzić czas z rodziną.
  • Odpowiedz