Aktywne Wpisy

Arbuzlele +735
KorpoRozowa +1
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 67.5% (280)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 32.5% (135)

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@kosmita: raczej nie
─────────────────────
• zapewnienie możliwie największej diurezy (>3-4 l) [BIII], • częste mikcje (w tym przed snem i wyprzedzające, tj. bez odczuwania parcia na mocz) [CIII], • unikanie zaparć [CIII], • wypicie szklanki wody przed – i mikcję po stosunku [CIII], • właściwą higienę osobistą (unikanie kąpieli bąbelkowych i dezodorantów intymnych) [CIII], • zmianę stosowanej antykoncepcji,
@mirko_anonim: znaczy: oby.
Czasem jest to reakcja na pH skóry partnera, czasem na bakterie, grzyby, wydzieliny... no zapalenie to zapalenie. Lekarz nie zgadnie co, chyba że zrobi jej cytologię i wtedy będzie jasne, ale i tak będziesz pierwszym podejrzanym.
─────────────────────
Myślę że na spokojnie i bez paniki, konsultacja z lekarzem bo kontroli nigdy za wiele. Kobiety mają naprawdę gorzej z anatomią cewka-pecherz moczowy niż mężczyźni. :)
─────────────────────
@mirko_anonim: Może ładujesz nie w tę dziurę, synek.
─────────────────────