Aktywne Wpisy
donalejd 0
Ktoś tu wczoraj pytał czy warto się bawić tradingiem na giełdzie przy dużych zarobkach, a ja mam inny przypadek: w połowie przyszłego roku chciałabym kupić mieszkanie, mam uzbierane więcej niż połowę + rodzina da mi jakieś wsparcie. Gdzie najlepiej trzymać te pieniądze teraz żeby bardzo nie traciły na inflacji? Rozumiem, że od giełdy trzymać się z daleka?
#finanse #gielda #nieruchomosci
#finanse #gielda #nieruchomosci
spucha +270

Spotkałem się wczoraj z moim kolegą, nie widzieliśmy się jakoś 4 miesiące. Trochę tam posiedzieliśmy w barze, pogadaliśmy o głupotach i pochwalił mi się, że ma dziewczynę. Tak z ciekawości zapytałem, jak ma na imię, skąd jest, ile ma lat itd. Powiedział, że ma 17 lat i powiem wam, że nie byłoby w tym nic dla mnie dziwnego, gdyby był trochę młodszy, a on ma 27 lat. Dziesięć lat różnicy w ich wieku, nie uważacie, że trochę dużo? Chłopak niby wielce zakochany, ale 17 letnia laska to przecież jeszcze dziecko. Waszym zdaniem ten ich związek ma sens przetrwać, czy to tylko takie chwilowe zauroczenie bardziej? #zwiazki #niebieskiepaski #pytanie #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: młodzież, a już niezadługo dorosła
Ja uważam, że nie ma czego się czepiać. Młodsza to jednak ładniejsza raczej...
Przesadzasz :). Mam wyważone zdanie. Toż nie biegam za nastolatkami xd.
──────────────────