Wpis z mikrobloga

  • 8
@Pioter_Polanski: Nie każdy lubi w takim stopniu wysmażenia. Ale to młoda polędwica, dosłownie rozpływa się w ustach, nie jest jak stara opona, że żujesz i żujesz. Tatar też Cię brzydzi ?
  • Odpowiedz
  • 13
@soundboy: Tak. " Blue – stek bardzo krwisty. Mięso jest smażone bardzo krótko, zazwyczaj po kilkadziesiąt sekund z każdej strony. Taki stek jest ścięty na zewnątrz, ale surowy w środku, gdzie przybiera intensywną, czerwoną barwę."
  • Odpowiedz
  • 139
@Ximcio zawsze mnie zastanawia po co wy dajecie tag wege. To tak jakby wpis o jedzeniu gówna otagowac mięsożercy żeby obrzydzic ludziom dzień. Naprawdę niepojęte jak dorosły chlop może podniecać się ze je mięso i pokazywać każdemu kto nie je mięsa ZE TO MIESO

Ja #!$%@? ludzie to debile xD
  • Odpowiedz
Taki stek jest ścięty na zewnątrz, ale surowy w środku, gdzie przybiera intensywną, czerwoną barwę."


@Ximcio: nie widac zeby byl sciety z zewnatrz, jest zwyczajnie surowy.

I usun konto miernoto za gownotagi.
  • Odpowiedz