Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, czy Waszym zdaniem to normalna sytuacja, że dziewczyna będąca w związku pisze do innego faceta w święta, ze za nim tęskni i to samo robi tez w nowy rok, niby przy okazji życzeń?
Wersja jest taka, że to tylko przyjaciel z którym jest pokłócona, znają się od kilku lat . Wcześniej przez kilka miesięcy ukrywała przed nim, że jest w związku, co miał jej za złe i z tego powodu praktycznie zerwali kontakt.
#zwiazki #rozowepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

Czy to normalne zachowanie?

• Tak 12.1% (17)
  • Raczej nie 17.1% (24)
  • Zdecydowanie nie 70.7% (99)

Oddanych głosów: 140

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ukrywała przed nim, że jest w związku, co miał jej za złe i z tego powodu praktycznie zerwali kontakt

@mirko_anonim: no to jego intencje są oczywiste i jak ona dalej z nim pisze to doskonale je zna. Ja nie wiem o czym tu dyskutować.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: w różnych zawirowaniach związkowych byłam i o ile jestem w stanie zrozumieć, że mogła nie afiszować się ze zwiazkiem bo kolega liczył na coś więcej a ona nie miała odwagi sprawić mu przykrości wprost, o tyle podkreślanie tęsknoty to już dla mnie cos dziwnego w koleżeńskiej relacji (no ale może ona po prostu taka egzaltowana jest)
  • Odpowiedz
dziewczyna będąca w związku pisze do innego faceta w święta, ze za nim tęskni

Wersja jest taka, że to tylko przyjaciel z którym jest pokłócona, znają się od kilku lat . Wcześniej przez kilka miesięcy ukrywała przed nim, że jest w związku, co miał jej za złe i z tego powodu praktycznie zerwali kontakt.

@mirko_anonim: jeśli serio nie potrafisz czytać tutaj pomiędzy wierszami to przedstawię ci to tak żebyś zrozumiał:
  • Odpowiedz