mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
3
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Jamniki2
@mirko_anonim co za bzdura, oczywiście że jeśli dziecko będzie chore to aborcja i zrobicie drugie i będziecie szczęśliwi. Jeśli nie to czeka was życie w męczarni przez które wasza miłość wygaśnie bardzo szybko no i męczarnia dla dziecka. Myśl o sobie i o swojej kobiecie a nie o dziecku, ktorego jeszcze nie widziałeś na oczy.
48
Rudz1elec
Rudz1elec
@mirko_anonim: ja sam bym się raczej nie zdecydował i szukał opcji aborcyjnej lub nawet za granicą. Takie dziecko rozpieprza całkowicie życie całej rodziny i rodzeństwa
20
Cointreau
@mirko_anonim aborcja i spróbować jeszcze raz, po co świadomie zarzucać sobie pętlę na szyję i zgrywać bohatera?
10
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
8
xdTM
@Reichsmarschall: a facet na zmianę ma w sobie dziecko? Jeżeli tak to nie mam nic przeciw żeby też mógł podjąć tą decyzję.
Nawet nie wiedziałem że aż tak medycyna do przodu poszła że się tak da ;)
6
xdTM
@Reichsmarschall: xD dobrze że tacy jak ty stracili władze 15 października i pewnie już nigdy w tym kraju nie wrócą do władzy
4
xdTM
@Jamniki2: to nie jest takie proste, z perspektywy wykopka w piwnicy wiadomo że decyzja jest oczywista ale kiedy to się dzieje Tobie to masz inne przemyślenia.
Osobiście też bym przekonywał partnerkę żeby dokonała aborcji, ale decyzja należy do niej.
3
xdTM
@mirko_anonim: każdy ma swoją moralność i mówienie innym że twoja moralność jest najnormalniejsza to idiotyzm, zwlasza osobom w takiej sytuacji.
Twoja wypowiedź powinna się zakończyć na "ja bym zrobiła tak"
A nie guilttripowac OPa w kwestiach najpoważniejszych życiowych decyzji.
3
xdTM
@Reichsmarschall: rucham średnio co drugi dzień ale spoko, nie martw się,
Porucham za nas dwóch ;) ;) ;)
3
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
3
Rudz1elec
Rudz1elec
3
programista15cm
@mirko_anonim: nie możesz jechać na aborcję do Słowacji?
2
szzzzzz
@mirko_anonim róbcie aborcję, im szybciej tym lepiej, naprawdę.

Ile żona ma lat? Były jakieś problemy z zachodzeniem w ciążę?
2
Reichsmarschall
decyzja należy do niej

@xdTM: To jej dziecko, czy jednak wspólne?
1
xdTM
@Reichsmarschall: dopóki jest wewnątrz kobiety to ona decyduje o tym co się z nim dzieje
1
Reichsmarschall
dopóki jest wewnątrz kobiety to ona decyduje o tym co się z nim dzieje

@xdTM: No to zajebista jest ta wasza instytucja małżeństwa, byle w-----ć faceta. XD
1
szzzzzz
1
s.....k
@mirko_anonim pamiętaj że dzieci z domem często są bardzo silne i agresywne, a chłopcy gwałcą swoje matki. Odejdziesz od niej prędzej czy później bo tego nie wytrzymasz psychicznie, to początek końca waszego związku.

1
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Tak, dziękuję anonimowi za przypomnienie, jeszcze kwestia rodzeństwa - piękny przekaz dla pozostałej dwójki od rodziców - "Kochamy was bo urodziłyście się zdrowe i pasujecie do naszej wizji szczęśliwej rodziny, w której każdy jest ładny, zdrowy i wykształcony. Macie szczęście, że nie trafiły się wam żadne niepełnosprawności, bo niepełnosprawne dzieci w naszej rodzinie są rozrywane szczypcami i trafiają do wora na odpady medyczne". Nie wolno zabijać. Człowiek nigdy
1
Reichsmarschall
Skąd weźmiemy pieniądze na lekarzy

@mirko_anonim: Niestety m.in. z mojej kieszeni, choć ja się nie zdecydowałem nawet na kota.
0