Aktywne Wpisy
WykopX +71
Bardzo przepraszam, że tak długo to trwało, ale jest!
Na szybko zrobiłem skrypt przywracający listę plusujących
https://greasyfork.org/pl/scripts/489949/listy-plusujacych-wpisy-i-komentarze
- lista plusujących po staremu
- zielonki i bordo są w kolorze (pomarańczki nie bo źle to wygląda)
- oznaczenie użytkowników, których blokujesz 🚯
- oznaczenie tych, których obserwujesz 🔔
- różowe paski mają małą różową kropkę 🟣
Skrypt jest kompatybilny z Wykop X Style 2, a dodatkowe opcje konfiguracji działać będą także w
Na szybko zrobiłem skrypt przywracający listę plusujących
https://greasyfork.org/pl/scripts/489949/listy-plusujacych-wpisy-i-komentarze
- lista plusujących po staremu
- zielonki i bordo są w kolorze (pomarańczki nie bo źle to wygląda)
- oznaczenie użytkowników, których blokujesz 🚯
- oznaczenie tych, których obserwujesz 🔔
- różowe paski mają małą różową kropkę 🟣
Skrypt jest kompatybilny z Wykop X Style 2, a dodatkowe opcje konfiguracji działać będą także w
Defined +4
Dobra, tak, to ja # pokazmorde
Rano usuwam
Rano usuwam
@TwojHimars: Nie ubiłeś jajek z mlekiem przed dodaniem mąki? Wtedy ciasto ma "piankową" konsystencję i środek jest pulchny a brzegi chrupiące, polecam bo to tylko drobna zmiana techniki a ogromna różnica w jakości.
1) być może płyta powinna być ustawiona na 7 albo nawet 8 (zakładam że skala do 9) - naleśnik powinien smażyć się dość krótko, na większym ogniu
2) a będzie w stanie to zrobić, gdy ciasto będzie lejące się, powiedzmy w konsystencji ciepłej maślanki
Wszystko zależy oczywiście od mąki, patelni, stosunku składników itp Jeżel masz lejące się ciasto a naleśniki się