Aktywne Wpisy
TSR44 +347
ATAT-2 +418
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
@Jowo: Oryginalne panko robi się z chleba który nie ma skórki. Wszystko dlatego że nie jest on pieczony konwekcyjnie tylko przez przepuszczenie prądu przez ciasto, co sprawia że nagrzewa się i rośnie bardziej równomiernie.
kupiłam to panko, bo byłam ciekawa. Teksturę ma inną, ale po usmażeniu schabowego nie czuć różnicy szczerze powiedziawszy xD
@MetalowyBieg: Strukturą, bułka tarta (nasza) jest miałka, zmielona na drobno. Panko ma grubszą strukturę, więc po usmażeniu możesz osiągnąć większą chrupkość panierki.
@MetalowyBieg: To jest trochę inny rodzaj pieczywa, ale w sumie powinno wyjść coś podobnego. Na "bardzo upartego" może być też chleb tostowy, ale bułka będzie lepsza.