Aktywne Wpisy

wiszal +8

dywergent +6
ile byscie byli w stanie mnie wesprzec na patreonie jakbym zalozyl kanal w ktorym ucze np. meneli i alternatywki nie wiem procesow stochastycznych albo nieliniowych przestrzeni i na koncu bylby egzamin gdzie byloby do wygrania np. 1kg fenibutu
źródło: 1752861475719167
Pobierz

Programowanie od zera raczej ciężka sprawa, bo będziesz się ścigać z AI i resztą konkurencji, która już jest na rynku i ma doświadczenie.
Językowo bardzo dobrze kombinujesz, za te języki płacą najwięcej i nie jest trudno znaleźć pracę zdalną, jeśli nawet nie obsługa klienta, to zawsze jest to opcja na ewentualny wyjazd/ poznanie czegoś ciekawego. Jest sporo korpo, które szukają jezykowców np. do księgowości, tylko wtedy dodatkowy kurs
@mirko_anonim: oskarku też miałem podobnie, znam ten ból, bieda zaglądała w oczy ale stary przelał mi 300k na 18stke i można powiedzieć że też szczęście się do mnie uśmiechnęło i mam odłożoną kasę jak ty
@LaKarolina:
jaka
Języki mam akurat niezbyt dochodowe, po prostu poszłam w te, bo łatwo wchodziły i miałam co oglądać albo z kim gadać. Skończyłam serbistykę, na codzien w pracy gadam głównie po angielsku. Do dwóch
Przesyt osób na rynku pracy, przenoszenie zasobów korpo do Azji i do tego rozwój AI
Nauka języków wbrew pozorom też nie jest perspektywiczna. Znajomość języka jest warta coraz mniej, nie więcej. Przez to że Europa się "miesza" łatwiej znaleźć na rynku pracownika który ma
@mirko_anonim: weź se wyjedź z tego kraju na trochę serio - weź poświęć ok 10% tej kasy czyli