Wpis z mikrobloga

@paczelok: A co? Ile byś chciał płacić za kraftowy, rzemieślniczy trójplacek ze szczyptą mięsa!? Ty to pewnie byś tylko kichę chciał zapchać! Tu chodzi o wir smaków i doznania kulinarne. Kup se wiadro kartofli i daj żyć biednym artystom kuchennym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tomasz_zakopane

kiedyś foodtrucki były ok ale teraz ostatnio ich z cenami #!$%@?ło i porcjami również ( ͡° ͜ʖ ͡°)


To mit, od samego początku foodtrucki były w naszym kraju drogie bo przyszły już na zachodniej fali. To, że kiedyś było za 30 zł przy minimalnej 1600 nie różni się specjalnie od tego, że obecnie jest za 60 zł przy minimalnej 3200.

Foodtrucki dostają już nawet gwiazdki Michelin. Ale
  • Odpowiedz
@paczelok: a to zabawne, bo się rozstawiają w miejscach popularnych, gdzie jest już gastronomia, a ceną i jakością nie są konkurencją.

Nie wystawisz złej opinni na Google jeśli nie masz stałego miejsca pobytu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@paczelok pracowałem przy organizacji festiwali muzycznych to ci powiem, że to nie tak że Janusz cię kroi tylko organizator. Jak chcesz stanąć na takim festiwalu to płać żydowski procent albo nie stój. Finalnie foodtruck który normalnie bierze np 30 to tyle samo zarobi na jednym daniu co stojąc na festiwalu i goniąc za 70. Po prostu ludzi więcej a organizator ci #!$%@? połowę xD
  • Odpowiedz
@paczelok nowy koncept gastronomiczny xd Wystarczy posłuchać np wysrywów z kanału Maciejje. O nowych konceptach gastronomicznych i ciekawych smakach xd nawet jak coś jest w opór drogie i #!$%@?. Bo widać po nim jak się krzywo to i tak powie, że ciekaw. Jak on sam się nazywa foodis czy innych #!$%@?, to taka sama sekta jak audiofile
  • Odpowiedz