Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim nie bierzecie pod uwagę stworzenia "przyjacielskiej relacji" ale tylko z jedną kobietą?
Osoby mające niewielkie doświadczenie (chyba że bardzo młode) raczej nie będą wchodziły w relacje FWB, w dodatku takie, które nie są na wyłączność i nie dają szans na rozwinięcie się w coś więcej
  • Odpowiedz
gdzie nie trzeba wkladać maksymalnego wysiłku w oddzielaniu ziarna od plew

@mirko_anonim: chyba sobie żartujesz, szukanie jakiejkolwiek sensownej, konsensualnej niemonogamii to orka na ugorze. Chyba że chcesz jakąś borderkę, to trzy minuty ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale tak to standardowo, raczej tinderek i podobne portaliki.

edit, po namyśle stwierdzam, że szukanie w ogóle sensownych relacji to orka na ugorze.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: powiem ci co będzie. Ty zostaniesz z babą a mąż odejdzie.
Mam ziomka co to przerabiał, żona mu przyprowadziła koleżankę, początkowo niby do trójkątów potem bawily się same, chlop poleciał na drugi plan i małżeństwo się skończyło
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Przepraszam za zdublowanie. Pomyślałam, że ktoś może być ciekawy, na czym polega dramat cross orientation/mixed orientation, a nie ma polskich źródeł; wiem, że nazwa strona to Red flag xD ale sam artykuł jest wartościowy i pierwszy, na jaki trafiłam, googlując moje przypadłości. Byłam w szoku, że więcej osób tak ma.

• Odpowiedz