✨️ Obserwuj #mirkoanonim Cześć, piszę ten post bo może znajdzie się ktoś kto mi powie co robię nie tak, ewentualnie pomoże. Jestem facetem 25l, mam 4 lata doświadczenia w IT (zaczynałem na supporcie L1, potem L2 i serwis terenowy, na końcu monitoring infrastruktury, tworzyłem i zarządzałem również stronami na wordpress+woocommerce) i szukam pracy. Nie mogę znaleźć nic, nie wiem co robię nie tak. W CV wpisane wszystko jak powinno być, angielski B2+ jest, znajomość systemów i sieci jest, techniczna wiedza też jest, doświadczenie jakieś jest. Znam narzędzia masowego zarządzania, umiem w linuxa, wszelkie setupy stawiane od zera i zarządzanie serwerami to też żaden problem. Pisanie skryptów daje radę. Interesuje się też cyberbezpieczeństwem, ale to z pasji. Gdzie szukać pracy? Wysyłam CV już od kilku miesięcy i dosłownie zero odzewu. Może znacie kogoś kto szuka kogoś do pracy w IT? ewentualnie jakiś junior system administrator? Mieszkam na dolnym Śląsku obecnie. Za wszelką pomoc dziękuję. Wszystkim życzę miłego dnia! :) #szukampracy #praca #it #informatyka #programista15k #pomocy
angielski B2+ jest, znajomość systemów i sieci jest, techniczna wiedza też jest, doświadczenie jakieś jest. Znam narzędzia masowego zarządzania, umiem w linuxa, wszelkie setupy stawiane od zera i zarządzanie serwerami to też żaden problem. Pisanie skryptów daje radę.
@mirko_anonim: od tego się odchodzi, to był stack na poprzednią dekadę. Pobaw się jakaś chmurą.
Cześć, piszę ten post bo może znajdzie się ktoś kto mi powie co robię nie tak, ewentualnie pomoże. Jestem facetem 25l, mam 4 lata doświadczenia w IT (zaczynałem na supporcie L1, potem L2 i serwis terenowy, na końcu monitoring infrastruktury, tworzyłem i zarządzałem również stronami na wordpress+woocommerce) i szukam pracy. Nie mogę znaleźć nic, nie wiem co robię nie tak. W CV wpisane wszystko jak powinno być, angielski B2+ jest, znajomość systemów i sieci jest, techniczna wiedza też jest, doświadczenie jakieś jest. Znam narzędzia masowego zarządzania, umiem w linuxa, wszelkie setupy stawiane od zera i zarządzanie serwerami to też żaden problem. Pisanie skryptów daje radę. Interesuje się też cyberbezpieczeństwem, ale to z pasji. Gdzie szukać pracy? Wysyłam CV już od kilku miesięcy i dosłownie zero odzewu. Może znacie kogoś kto szuka kogoś do pracy w IT? ewentualnie jakiś junior system administrator? Mieszkam na dolnym Śląsku obecnie. Za wszelką pomoc dziękuję. Wszystkim życzę miłego dnia! :)
#szukampracy #praca #it #informatyka #programista15k #pomocy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Bolt, Uber, FreeNow, Glovo itd...
nie no, powodzenia ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mirko_anonim: od tego się odchodzi, to był stack na poprzednią dekadę. Pobaw się jakaś chmurą.