Wpis z mikrobloga

@Itslilianka: myślę, że chodzi właśnie o to, że w standardowych sklepach i przyzwoitej cenie dostępne są tylko przez krótki okres w roku
ja uwielbiam, jak jest sezon to praktycznie codziennie gotuje, nawet dziś kupiłem pęczek
  • Odpowiedz
@Itslilianka To trochę jak spytać jak smakuje rosbef. No ma swój smak i jednemu smakuje, a drugiemu nie. Dla mnie najbliżej chyba przypomina "łodygi" różyczek brokuła. Smak jest generalnie nienachalny, dobrze zrobione są lekko chrupkie, sprężyste, ale nie twarde.
  • Odpowiedz
  • 0
@Itslilianka Kurde to jak z bakłażanem, robiłem dwa razy i raz mdły, raz za pikantny. A dzisiaj przypadkiem w restauracji hotelowej jadłem takiego idealnego, że orgazm. Więc kwestia dostępności i przyrzadzenia.
  • Odpowiedz