Aktywne Wpisy

MetalowyBieg +182
Zatrudnili u mnie takiego skąpego boomera i naprawdę ciężko się na to patrzy.
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z

karolcia_wu +212
źródło: 1000058632
Pobierz

//zamykam
─────────────────────
Oczywiście za pieniądze już gadka jest inna i przyznawanie często racji tam gdzie jej nie ma bo przecież jak powiesz coś pacjentowi na przeciw to już nie przyjdzie
Te terapie to często klepanie się po własnym ego
Trochę tak jakbyś iluzjonistę nazywał magikiem i naprawdę wierzył że to czary
@Linnior88: ależ oczywiście - bo gro ludzi WIE CO POWINNO ZROBIĆ wie że nie może robić XYZ bo to szkodzi, wie że powinno YXZ
ale zawsze lepiej to przegadać, pomarudzić na wszystko i niech ktoś racje
@Linnior88
Statystyczny psycholog to debil a że większość to kobiety...
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Ale mnie nie interesują tematy relacyjne bo nie są dla mnie żadnym problemem. Kobiet znam wiele, związków tez kilka miałem. Nie to jest moim tematem rozmów z psycholożką, więc jej zdanie na tematy relacyjne mnie nie
Ciężko dyskutowac z takim podejściem
Jednak chyba ci kiepsko ta psycholożka pomaga skoro nie nauczyła cię że trzeba być otwartym na inne opinie a nie jak u ciebie
Poprostu wyszły z niej zwykle babskie kompleksy, że ktoś mówi bardziej z sensem niż ona , już nie mówiąc że nie
@mirko_anonim: No to po piszesz, że się wielce dziwisz czemu na Wykopie jest niechęć do kobiet-psycholożek jak właśnie najczęściej facetom tutaj jest polecana terapia właśnie ze względu na problemy z samooceną i z