Aktywne Wpisy

powodzenia +339
też wam pszykro jak musicie wyrzucić taki klucz do kosza, więc wrzucacie go do szuflady z narzędziami i macie ich już 15, bo do każdego mebla to dołączają?
#zbieractwo
#zbieractwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jamniki2 +42
Ale mam niemiłosierną bekę ze znajomków, co kupili na samym szczycie etf na sp500 bo miało ciągle rosnąc i zwrot ,,większy niż z nieruchomości" oczywiście połowa już sprzedała ze stratą po obsuwie 5% i p---------e typu ,,wole zainwestować w firmie, przynajmniej nie p-------e jak tu" XDDD ostatnio sp500 mega modny się zrobil, macie jakieś historie nowych inwestorów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeden przed zakupem nawet mówił, ze on
Jeden przed zakupem nawet mówił, ze on

Wyznawcy Korwina nie mogą pojąc w swoich sekciarskich rozumkach, że ktoś może być liberałem i mieć awersję do takiego pajaca (lub resortowej pacynki - zależy jak spojrzeć) jak Korwin-Mikke.
Wyznawcy Korwina nie mogą pojąc, że ktoś jest przeciwko robieniu dobrze Putinowi (cytat z jednego korwinisty):
Na szczęście są jeszcze w Polsce normalni wolnościowcy tacy jak np. Jacek Sierpiński @Sierp:
i to tyle w tym temacie, w ramach odrutki na sekciarstwo i głupoty wypisywane przez wyznawców starszego pana w muszce
#jkm #knp #bekazlewactwa #polityka #4konserwy #neuropa #polityka #rosja #ukraina #oswiadczenie #lewackalogika #mikroreklama
@AlohaInternet: Który mądry tak napisał?
to dorzucam wczorajszy cytat z @kukenkino
i osobiście mam wątpliwości do "wiarygodności" Korwinowskiego legalizmu - jego uchwała lustracyjna była niezgodna z prawem; jego zachęty do sprejowania
A, jeszcze dodam. Ludzie zarzucaja mi, ze glosuje na
A co jeśli inni wolnościowcy się nie wybili m.in. dlatego bo JKM jest wszędzie? A wydawca dowolnego programu publicystycznego będzie wolał dać kontrowersyjnego dziadka, popularnego wśród gimnazjalistów, niż wyważonego mówcę?
Układ / lewactwo tak tępi JKMa, że YouTube pełne jest materiałów telewizyjnych z jego
@AlohaInternet: To znaczy że ci inni byli c---a warci, skoro tego krula, gadającego takie piramidalne głupoty nie potrafili przebić.
Wbij sobie to w końcu do niemądrego weba, bo powtarzasz te same durnoty co ci, którzy mówili "jakby nie krul to UPR byłby w sejmie".
Oczywiscie, to co piszesz i prezentujesz jest oszustwem, bo wcale ci nie
True, każde przyznanie się do co bardziej liberalnych poglądów powoduje, że w prawdziwym życiu jesteś nazywany korwinistą.
@kukenkino: był kiedyś taki młody idealista, @Axelio, ale został zniszczony przez reżimowe media i wywalony przez JKMa, bo nazwał go Żydem :)
@Ginden: ale kto za to odpowiada? no bo przecież nie Korwin-Mikke xD
@AlohaInternet: Z tego co czytałem to po pierwsze sam odszedł a po drugie krul specjalnie się tymi wyzywaniem od Żydów nie przejął, więc podajesz nieprawdziwy ciag przyczynowo-skutkowy. Ale zero zdziwienia, ty nie potrafisz o krulu powiedzieć jednego obiektywnego słowa :D
1) @Axelio
@AlohaInternet: "Został z niej kilka tygodni temu usunięty, ponieważ nazwał mnie Żydem i stwierdził, że w związku z tym nie będzie z nami dłużej współpracował."
W sumie to zdanie moze być
Komentarz usunięty przez autora
@Kukenkino:
czy mógłbyś podać przykład co byłoby większym świrowaniem niż aktualne wyskoki JKMa?