Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Fredi_Kamionka_Gmina_Burzenin

Dzięki za komentarz. Żyję dosc aktywnie, spotykam się ze znajomymi i przyjaciółmi, łażę po górach, mam hobby wiążące się z występami i podróżowaniem po kraju (tak powiedzmy parenascie razy w roku) i kilka innych aktywności którym sie oddaje regularnie, latam sam na wakacje i spedzam je aktywnie duzo zwiedzajac itp. Choc z natury jestem introwertyczny to regularnie wystawiam sie na kontakt wlasnie przez takie aktywnosci.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Mam podobnie, ale nie czuję, żeby coś mnie omijało, jestem typem samotnika i tak się czuję lepiej, wolę sobie żyć na spokojnie sama, niż znowu męczyć się z szukaniem odpowiedniej osoby, doznawać rozczarowań i odrzuceń, jakichś mocniejszych emocji, raz dobrych, raz złych itp. Jak słyszę, że ludzie są ze sobą od kilku, kilkunastu czy kilkudziesięciu lat, to w sumie podziwiam, ale w ten sposób, że zastanawiam się, o czym
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja mam milfa Amerykankę,
I od 5 lat jest idealnie tak samo,
W lato rano jeździmy często na pikniki i długie spacery, hiking, w południe znajdujemy odizolowana łąkę, polanę, opalamy się nago, bzykamy, jemy to co ugotowała, deser, potem znowu opalanie się przytulanie i kolejny numerek,
Potem dalej długi spacer, koło 5po południu wracamy do domu.

Przecudowne chwile,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mam podobnie, będąc w związku niemiłosiernie mnie irytował czas spędzany typowo jak pary, czyli jakieś oglądania seriali, leżenia wspólne i tak dalej. Nie odczuwam przyjemności z tego i nie rozumiem dlaczego tak niektórzy o to płaczą xD.

Mimo bycia introwertykiem to posiadam zainteresowania, które powodują że muszę wychodzić do ludzi i całkiem sporo ich poznaję, więc na życie socjalne również nie narzekam. Co do ruchania to jak jakimś cudem
  • Odpowiedz
Z wygladu mam prawo wymagac zeby byla szczupla bo sam nie jestem ulancem

@Pasterz30: to tak nie dziala. Wg kobiet masz prawo wymagac szczuplej jesli sam ciezko trenujesz na silowni i masz szesciopak na brzuchu. Jesli "po prostu" jestes szczuply czyli sylwetka skinny fat to realnie nie masz szans na kobiete bez nadwagi w 2024 roku
  • Odpowiedz
@Pasterz30: tu nie chodzi o szlaufy, te "normalne" kobiety rowniez tak uwazaja. Wierze, ze jestes ogarniety, masz fajne zainteresowania i dobrze zarabiasz, ale jesli nie jestes wysokim przystojniakiem to takich facetow jak Ty (czyli ogarnietych zyciowo przecietniakow z wygladu) to przecietna z wygladu kobieta przed 35 rokiem zycia ma tysiace na pstrykniecie palcami.
  • Odpowiedz
@git_commit niech ma, tylko niech sobie ci faceci odpowiedza na pytanie czy przypadkiem nie zgubili gdzies godnosci i jaj po drodze. To zwykla desperacja i dla mnie tacy goscie to zwyczajnie podmezczyzni, untermanny, bo zepsuli rynek dla dostepu do tzcipy. Jezeli facet na poziomie bierze sobie byle jaka babe ktora zwyczajnie mu nie dorownuje i co bedzie w przyszlosci zapewne jakos implikowalo to odpowiedz sobie na pytanie gdzie w tym rownaniu
  • Odpowiedz
@Pasterz30: Ale ja sie z Toba calkowicie zgadzam, tylko takich facetow jak my (czyli NIEmajacych parcia na zwiazek) jest zdecydowana mniejszosc. W internecie (facebook, threads a juz ZWLASZCZA wykop) zwiazki sa idealizowane a kawalerstwo jest demonizowane.
  • Odpowiedz
@git_commit tak jak pisalem, mam to w dupie. Najlepiej odciac sie calkiem od tego, karma kiedys wroci, czesc z tych bab zostanie z kotem i depresja bez dzieci i meza, a czesc z tych facetow w koncu ogarnie co wzieli pod dach ale bedzie juz za pozno. Oczywiscie niczego to nie zmieni w podejsciu facetow czy kobiet bo ludzie ucza sie tylko na swoich bledach a nie na cudzych ale przynajmniej
  • Odpowiedz