Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
precyzyjny-znawca-25: Taki maraton w ekstazie jest możliwy ale trzeba być w odpowiednim miejscu, czasie i odpowiednimi ludźmi, albo świadomie nauczyć się wywoływać takie zabawy, co sprowadza się do tego co wcześniej napisałem czyli musisz umieć dobrać ludzi, miejsce, czas i umieć obsługiwać swoje ciało i ciało innych.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @pianinka Skąd wiesz, że nie była podniecona? Na internecie wystąpienie śluzu albo powiększenie sie organów jest podane jako oznaka podniecenia. Niby jak inaczej stwierdzic, czy kobieta jest podniecona czy nie?

I błagam, również dla własnego dobra, nie wykorzystuj tego "doświadczenia", które zdobywasz na przyszłych normalnych partnerkach.

Dlaczego niby nie? Myślałem, że wszystkie "normalne" kobiety są uległe w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @pianinka
zreszta to nie jest tak, ze ja chce je tylko i wylacznie grzmocic je hardo dominowac, ale staram sie tez laczyc to z pieszczotami ich ciala - buziaki w twarz, lizanie usciski. Po prostu jestem tez szczerze wdzieczny tym divom, ze pozwalaja mi sie realizowac w tym aspekcie, spelniac moje fantazje, wiec chce im to jakos pokazac, jakos sie odwdzieczyc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz