Wpis z mikrobloga

• 1067
Najważnjesze pozbyć się mojej dziewczyny, która wszystko neguje i hejtuje. Dla niej nie mam nic pozytywnego tylko same negatywy.

Powiem, że wynajmujący nas wywala i musimy się rozejść i tyle.

@mirko_anonim: xD
  • Odpowiedz
Najważnjesze pozbyć się mojej dziewczyny, która wszystko neguje i hejtuje. Dla niej nie mam nic pozytywnego tylko same negatywy.

@mirko_anonim: zrób sobie małe guilty pleasure i tuż po rozstaniu powiedz jej, że wygrałeś i obserwuj kwik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Wyleczyć zęby.

@mirko_anonim: "Wyleczyć zęby." - To najlepsza decyzja, nie zwlekaj z tym. Im szybciej to zrobisz będziesz bardziej szczęśliwy (wiem z autopsji - najlepsza decyzja mojego życia)
"Przenieść się nad morze, może do Gdańska." - ja osobiście polecam góry, jak nigdy nie byłeś wpadaj (oczywiście nie zakopane), ale jak kto woli
  • Odpowiedz
Wyleczyć zęby.

@mirko_anonim: to jedyny sensowny pomysł, który przyszedł ci do głowy
ja polecam po prostu znaleźć robotę weekendową albo na 1/2 etatu, żeby ci motywacja do wstawania rano nie spadła do 0 i żeby te 5k nie było jedynym źródłem dochodu, bo to wbrew pozorom nie są kokosy
  • Odpowiedz
Myślę, aby rzucić robotę i zrobić sobie ten rok rokiem urlopu. Zobaczyć Polskę i pojachać w góry, bo nie byłem nigdy.

@mirko_anonim: poleć do Japonii na zwiedzanie albo na Filipiny i żyj jak krol przez 2 miesiące
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Dla mnie takie coś to wygrana w życie xD Ale potraktowałbym to jako dodatkowy dochód. No bo wiesz... Wyżyć z 5k to tak srednio bym pedzioł. Normalnie se pracuj i się baw tą kasą i elo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zrób sobie trwały podział na miesięczne inwestycje. I tak masz extra hajs miesięcznie to można pobawić się w bardziej ryzykowne walory jak krypto. Pomyśl o tym tak, że 5000 co miecha to może być rata za kwadrat rozłożona na 20 lat, ten pieniądz będzie tak samo tracił na wartości jak ten z raty kredytu :)
  • Odpowiedz