Aktywne Wpisy

R_O_T_T_E_N +474
źródło: 1000012226
Pobierz
wezsepigulke +107
źródło: 3dcru3669ywg1
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000012226
Pobierz
źródło: 3dcru3669ywg1
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Miałem kiedyś konto na serwisie randkowym #badoo i kupiłem subskrypcję na 1 dzień żeby sprawdzić jak to działa (płaciłem Apple Pay z karty Revolut).
Pamiętam, że nie anulowałem subskrypcji i przestałem korzystać tego samego dnia z serwisu (nie usunąłem konta). Natomiast w Revolut usunąłem starą kartę i wygenerowałem nową.
Czy jest możliwe, że po jakimś czasie serwis skontaktuje się z moim bankiem żeby obciążyć konto za subskrypcję, której nie anulowałem? Karta, którą płaciłem już nie istnieje. Jak działa tutaj prawo?
Ja nawet już nie pamiętam maila do konta badoo, bo to bylo z 4 miesiące temu i jakiś mail przygotowany specjalnie do tego celu… ale 15 zł dziennie daje po roku ogromne pieniądze.
Proszę o wyrozumiałość, nie jestem mocno obeznany z takimi sprawami…
#prawo #pytanie #bank #bankowosc #polska
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
W tym przypadku jak użytkownik serwisu ma dalej aktywną subskrypcję, ale karta którą
Co do samej subskrypcji - trzeba by sprawdzić, co napisano w umowie, nie musi być tak, że brak płatności -> koniec usługi. Może być np. jak z umowami stosowanymi przez wiele sieci siłowni - wykupujesz subskrypcję, ale jak przestaniesz płacić i przychodzić, to nie znaczy, że umowa nie
Na szybko sprawdziłem ich regulamin i jest napisane, że usunięcie konta nie anuluje