Aktywne Wpisy

wykop +8
Nadchodzą zmiany w Regulaminie Wykopu - stawiamy na lepsze dopasowanie treści i bezpieczeństwo!
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie

Prowadzę małą rodzinną pizzerię, zachorował nam dostawca. Nie mamy jakoś dużo zamówień, ale te kilka, kikanaście dziennie jest. Pogadałem z kolegą, jego syn mógły mi pomóć, akurat na skuterze jeździ, miejscowość 2 ulice na krzyż 0 ruchu więc luz. Zaproponowałem mu 120 pln, a na pewno dałbym 150 na koniec (praca jakoś od 10 do 18, z czego 90% to siedzisz na zapleczu w firmie na telefonie - nie ma wifi ale
źródło: image
Pobierz

Od zawsze zastanawia mnie czemu faceci z szerokopojętego show-biznesu (aktorzy, piosenkarze, influencerzy, youtuberzy, gwiazdy sportu) szukają kobiet z wąskiego otoczenia - i najczesciej wybierają te z długą historia, po przejsciach, z dziecmi lub z nieciekawą historią (np. puscila z torbami byłego albo skutecznie zniszczyła mu zycie wywlekajac na swiatlo publiczne szczegoly z ich zycia). Przeciez mogliby miec prawie kazda kobiete, taki aktor czy sportowiec moze przebierac w fankach a z jakiegos powodu wybiera np byla (lub obecna) partnerke kogos z tej samej branzy. Ile jest tych zmian partnerow/dziwnych istorii. oczywiscie schemat sie powtarza i najczesciej te kobiety i tak od nich odchodza, najczesciej zostawiajac po sobie zgliszcza, i konczy sie albo na gigantycznych alimentach, utracie pozycji spolecznej lub osmieszeniu. I to nie dotyczy tylko naszego podworka ale calego swiata. Z jakiegos powodu tacy ludzie ze swiecznika zamiast wybierac "pozadne" kobiety wola takie z dluga historia, wieloma partnerami w przeszlosci. #zwiazki #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Coś na zasadzie: nie miałem w dzieciństwie "czegoś" -> szukam kobiety skrzywdzonej przez rodzinę aby ją naprawić -> naprawiam kobietę, jest pięknie -> naprawiona kobieta kopie mnie w dupę bo nie pasuje do jej nowego charakteru -> szukam kobiety aby ją naprawić...
@kuncfot @Kitku_Karola ale wy się znacie na psychologii jak ja ja mechanice kwanowej. Zapoznajcie się z teorią relacji z obiektem Ronalda Fairbairna i o tym jaki wpływ na to do kogo nas ciągnie mają relacje z rodzicem płci przeciwnej we wczesnym okresie naszego dzieciństwa.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@Kitku_Karola: https://m.youtube.com/watch?v=Zjee8R_9Mxs&t=2816s&pp=ygUQSmFjZWsgbWFzxYJvd3NraQ%3D%3D
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: bo wszyscy ludzie, ktorzy zyja, sa plodni, podatni na hormony, maja sprawne gruczoly po prostu maja historie. Nie kazdy - nawet medrzec sie