Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Imo, lepiej rozejrzeć się po portalach jak Datezone, Zbiornik znaleźć samemu lub podpytać singielki czy pary o zaufanych singli. Jak kiedyś z ciekawości rozglądałem się za facetami do wynajęcia to rynek był słąby.

Albo poprostu pójść na imprezę do swingersklubu - baby często maja za free lub symboliczne 50zł za wejście.

Chyba że pytasz o kobietę, to w sumie ta sama opcja też jest dla ciebie otwarta.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: To na tych portalach znajdziesz sporo bi czy less dziewczyn które szukają. Jak chcesz pisz priv, pokażę co i jak.

Moja dziewczyna też obecnie szuka kolezanki do zabawy.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zaradna-uczennica-21: @H_Moody ale na tych portalach, o których piszesz, jak już kobiety szukają innej kobiety to do trójkąta. Czyli zawsze w grę wchodzi też ich facet.
Mnie trójkąt nie interesuje, nie wiem jak opkę. Chyba lipa jest generalnie, jeśli kobieta chce spróbować z kobietą i tylko z nią.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim No nie zawsze szukają tylko do trójkąta. Jest trochę singielek, one są głównie zainteresowane parami lub innymi singielkami. Czasem też np. para dopuszcza to że pani sama spotka się z parą jak np. my. To kwestia znalezienia interesującej osoby i dogadania sie :D

Nie będzie to takie szybkie jak umówienie się z divą ale można też zbudować fajną znajomosć.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Miałem na myśli, że nawet jak napisze do ciebie Para, lub Ty napiszesz do pary wiele z nich bez problemu zgodzi się na spotkanie kobiety z tobą bez udziału faceta. Czyli ty spotkasz się z samą kobietą.

Chyba że poprostu nie interesuje cię spotkanie z kobietą która jest aktualnie w związku z facetem.

To ze ktoś ma konto pary, nie zawsze znaczy ze spotyka się tylko w takiej konfiguracji.
  • Odpowiedz