Wpis z mikrobloga

#rowerowyrownik 299 832 + 155 = 299 987
Zrobiłem sobie 3 dniowa wycieczkę wzdłuż wybrzeża Holandi. Całość 272 km, 12:25h jazdy. Noclegi na kempingach z hamakiem. Bardzo przyjemnie jeździ się wśród wydm, momentami widząc morze obok i wiadomo jak to Holandia praktycznie cały czas ścieżki rowerowe. Pogoda różnorodna, wietrznie, deszczowo i ostatniego dnia słonecznie, aż się opaliłem spacerując 2h po plaży.
Wracając obczajałem już ile zajmie zrobienie całego wybrzeża aż do Niemiec, a patrząc na tripa @ChlopoRobotnik2137 już w ogóle marzy mi się coś dłuższego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hfishman1 - #rowerowyrownik 299 832 + 155 = 299 987
Zrobiłem sobie 3 dniowa wycieczkę...

źródło: Screenshot_20250906_192644_edit_1359000770171798

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@ChlopoRobotnik2137: super sprawa, tylko do niego potrzebna jest podpinka żeby nie ciągnęło zimnem od dołu. Do tego śpiwór, tarp i wysypiasz się jak król. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja mam jakiś z Amazona z moskitiera na suwak za około 30 Euro i super się sprawdza.
A marzy mi się z Luksemburga przez Francję/Szwajcarię nad wybrzeże jechać, ale to z tydzień by zajęło lekko. O tej trasie
  • Odpowiedz
@Hfishman1 ale jak narazie od Wiednia , nie było ciężkiej trasy z podjazdami długimi . Raczej zjazd i szybki podjazd . Dziś był jeden ciężki . Ponoć jutro zaczynja sie ciężkie podjazdy ( niektórzy sugerują żeby pociągiem je ominąć , co ponoć tu jest możliwe ). Tam gdzie miałem rekord to lekkie nachylenie w górę , nieodczuwalne ,bardziej odległość zrobiła rekord nachylenia.
Co do powerbanka to mam takiego co starcza mi
  • Odpowiedz
  • 0
@ChlopoRobotnik2137: strzelam że to ten odcinek od tego miejsca. Podjazdy ponad 20%. Na Słowenii byłem w tym roku w Bovec i Kobarid i nad rzeką Soca. Pięknie tam jest, więc tym bardziej taka trasę rozważę za rok. Na ile dni ja rozbijasz. Przykładowo na koomot jest 6 dni podanych.
PowerbAnka 27k ładujesz w godzinę? To musi być specjalny powerbank czy ładowarka po prostu mocna i każdego tak się naładuje?
Hfishman1 - @ChlopoRobotnik2137: strzelam że to ten odcinek od tego miejsca. Podjazdy...

źródło: Screenshot_20250907_203514_de.komoot.android

Pobierz
  • Odpowiedz