Wpis z mikrobloga

✨️ Zawirowania w Związku z Recepcjonistką: Jak Zrozumieć Jej Zachowanie?
Próbowałem umówić się na spacer z recepcjonistką po pracy, ale odmówiła a dzisiaj powiedziała mi "cześć" to znaczy, że nie ma mi tego za złe? Jak się nie udało to tylko unikam jej wzrokiem i boję się odezwać bo ma mnie pewnie za wariata incela.
#silownia #rozowepaski #podrywajzwykopem

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: odpowiedz jej cześć i idziesz dalej. To chyba najzdrowsze podejście - spróbowałeś, nie udało się, ale też nic złego nie stało. Zamiast myśleć o sobie źle, pomyśl że mogło jej się zrobić miło że ktoś uznał ją za atrakcyjną :)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: debila robisz z siebie teraz. Grzecznie zapytałeś i jeśli grzecznie odmówiła, to nie stała się żadna tragedia. Unikanie jej i takie wybiegi za to mogą świadczyć o tym, że źle znosisz niepowodzenia i jakoś super to do siebie bierzesz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
ostrożny-filantrop-22: raczej jest ok, jeśli na Ciebie sama nie leciała, Ty zostałeś odrzucony, a nie ona, więc dla niej nie ma problemu.

Za to jakby ona leciała, a Ty nie byłeś pewien jej znaków i taktowałeś dalej tylko przyjacielsko nie chcąc się wygłupiać, to uznają, że odrzucasz i nie ma przebacz, same utną kontakt i miłe już nie są.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
  • Odpowiedz