mirko_anonim
✨️ Problemy z Vectrą i nieuczciwe praktyki Ⓘ
#vectra to inny stan umysłu. Za mało tych kar na nich nałożyli. Nie dość, że nie wyłączyli mi w trakcie umowy usługi z której zrezygnowałem po pierwszym miesiącu zawarcia umowy (a z której nie można było zrezygnować na start) i reklamacje uznali dopiero po roku, jak się zorientowałem że coś za dużo płacę (oczywiście bez słowa przepraszamy nasza wina), w międzyczasie podnieśli nielegalnie abonament, za co dostali srogą karę od UOKiK, to teraz do mnie wydzwaniają, mimo braku zgody, i wciskają mi kit, że umowa która kończy mi się za 2 miesiące podniesie mi cenę abonamentu do 80zł więc mają dla mnie super ofertę za 75zł. Tyle, że dostałem pocztą list z którego wynika, że po przejściu na czas nieokreślony będę płacił 60zł. Więc napisałem do nich maila, żeby się upewnić i mieć to podwójnie na piśmie. I co? 60zł. Jest sens próbować wyciągać konsekwencje od pracowników za celowe wprowadzenie mnie w błąd? Skargo do samej Vectry przecież nie napiszę bo działali w jej imieniu. P------a firma. Niemniej nic tańszego póki co nie ma. Play mnie kusił ofertą rok internetu za darmo potem 75zł przez kolejny a finalnie, jak podałem adres, wyszło że będę płacił 85zł przez cały czas trwania umowy. Polska to taka mała rosja. Na każdym kroku każdy cię próbuje oszukać.
#zalesie #internet #internetstacjonarny

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban

1