Burger King w Szwecji sprzedaje wege burgery w pomieszaniu z mięsnymi
Szwedzki Burger King wprowadził nowe menu „50/50”, w którym losowo - bez wiedzy klienta - wybierany jest burger mięsny lub roślinny. W ten sposób sieć chce udowodnić, że nie ma między nimi różnicy.
plackojad z- #
- #
- #
- #
- #
- 241
Komentarze (241)
najlepsze
@rav2: ale tam klient świadomie bierze udział w loterii 50/50. Sieć musi informować klienta o potencjalnych alergenach więc musi on znać skład produktu. Sam chętnie spróbowałbym takiej "podróbki". Od czasu jak zostałem uraczony ponad 20 lat temu kotletami sojowymi, które miały imitować prawdziwe mięso sceptycznie podchodzę do takich zamienników.
krwiste burgeryy z laboratorium. Były przypadki że dziewczyny robiły awanturę bo twierdziły że to są mięsne. Koszt samego kotleta 15 zł hurtowo.