Poczet Konserw Polskich
Podobno są na świecie rzeczy straszniejsze niż paprykarz. Jeśli uważasz, że Paprykarz Szczeciński jest okej, to albo jesteś kibicem Pogoni Szczecin albo ostatnio jadłeś paprykarz w 1968.
mokry z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 267
Podobno są na świecie rzeczy straszniejsze niż paprykarz. Jeśli uważasz, że Paprykarz Szczeciński jest okej, to albo jesteś kibicem Pogoni Szczecin albo ostatnio jadłeś paprykarz w 1968.
mokry z
Komentarze (267)
najlepsze
@zawada: To podstawa przy takich przysmakach. Jak w liceum pływaliśmy kanadyjkami po polskich rzekach. to podstawą zaprowiantowania było: ilość >> jakość. Konserwy tyrolskie i paprykarz były podstawą każdej kolacji i po wiosłowaniu przez pół dnia smakowały jak eksportowa szynka i kawior z jesiotra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja tam lubię, to lepsze niż szynka.( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Graal robił dobrego paprykarza bez łososia ale ostatnio nie mogłem go znaleźć.
@mateoaka: był :(, to co jest teraz dostępne w sklepach to koło paprykarza sprzed lat nawet nie ma co stawać :(
Gulasz angielski to rarytas w porównaniu do paprykarz.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Nuubeczek: Tyś za to głąb.