Jak restauracja konserwuje swoje dania
Czyli o "konserwach rzemieślniczych" - o pomyśle z Ed Red Steak House z Krakowa, który na czasy epidemii wprowadził do oferty dania konserwowe na wynos.
ZarlokTV z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 116
Czyli o "konserwach rzemieślniczych" - o pomyśle z Ed Red Steak House z Krakowa, który na czasy epidemii wprowadził do oferty dania konserwowe na wynos.
ZarlokTV z
Komentarze (116)
najlepsze
jak dla mnie nie ma tragedii, 270 gram papu z wołowiny w cenie 23 zł [ https://sklep.edred.pl/pl/p/Stek-rzeznika-w-sosie-pieprzowym/50 ]
W restauracji na miejscu jest to taka luzna moja srednia 40-50 zł za podobna gramature.
Wiadomo ze haslo 'restauracja' moze byc przez kazdego interpetowane indywidualnie, dla jednego chinol to juz restauracja bo nie w domu, dla innych mcdonald lapie sie w te ramy, kwestia czlowieka.
Material mi sie podobal, sprawdze co tam
Od razu mówię w, że dla nich nie pracuje ale jak chcecie spróbować to mogę śmiało polecić a mam smak i lubię gotować więc myślę, że wiem co piszę.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak dla mnie to najlepszy dowód że główkują jak z tego co już mają zrobić kasę, ale co ja tam wiem.
Chętnie wysłucham waszych pomysłów na biznes, wiele restauracji właśnie umiera :(
Props!
@Arrow85: że co? przeciez typ żebrał w 2 zbiórkach o kasę. Poza tym, jeszcze przed koronawirusem nie płacił swoi pracownikom.
Kwestia zapłaty za pracę to sprawa dla sądu nie dla mnie, pomówienia to paragraf więc wstrzymał bym się z takimi wycieczkami.