#kurczak #mikrokoksy #gotowanie #gzw #gotujzwykopem ##!$%@?
Mirki, co się dzieje dziś z kurczakiem w sklepach? Mięcho po usmażeniu jest całkowicie niejadalne, twarde, gumowe, wręcz chrupie przy gryzienou,jak surowe. Zdarza sie na filetach z Biedry, Lidla ale też z lokapnego sklepu. Czym to bulwa jest faszerowane? Najgorzej że kupuje dwie piersi w tym samym sklepie i jedna będzie ok a druga do #!$%@? na śmieci. Przerzucam się na uda trybowane, ale o #!$%@?
Mirki, co się dzieje dziś z kurczakiem w sklepach? Mięcho po usmażeniu jest całkowicie niejadalne, twarde, gumowe, wręcz chrupie przy gryzienou,jak surowe. Zdarza sie na filetach z Biedry, Lidla ale też z lokapnego sklepu. Czym to bulwa jest faszerowane? Najgorzej że kupuje dwie piersi w tym samym sklepie i jedna będzie ok a druga do #!$%@? na śmieci. Przerzucam się na uda trybowane, ale o #!$%@?
#rolnikszukazony