Aktywne Wpisy
AdrianSemenic +577
Tomasiak to jest moim zdaniem największa niespodzianka w historii polskich startów na igrzyskach XD jasne, zdarzały się pojedyncze wyskoki, których nikt się nie spodziewał, pokroju Fortuny, ale tu gościu zdobył trzy medale na jednej imprezie i to zasłużenie, a przed sezonem nikt go praktycznie nie znał XD
#mediolan2026 #skoki
#mediolan2026 #skoki

#skoki #mediolan2026
A teraz konia z rzędem temu, który wyjaśni, dlaczego właściwie nie zaliczono wyników pierwszej grupy trzeciej serii. Śnieg jeszcze wtedy nie zalegał w torach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz konia z rzędem temu, który wyjaśni, dlaczego właściwie nie zaliczono wyników pierwszej grupy trzeciej serii. Śnieg jeszcze wtedy nie zalegał w torach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#arduino #elektronika
@kobiaszu: moje sobie śmiga już prawie miesiąc na dwóch paluszkach.
źródło: comment_FkeCkmMni3npPr3exx302GKqvMooPbl4.jpg
PobierzOk, to po kolei:
- moduł esp działa na oprogramowaniu NodeMcu (LUA). Ja używam starszej wersji (nodemcu512k20141219.bin) bo na najnowszej mi nie działało.
- kod LUA pochodzi stąd (jest tam tez schemat podlaczenia czujnika DS18B20). Tylko go minimalnie zmodyfikowałem żeby używał deep sleepa.
- żeby skorzystać z funkcji node.dsleep(microSecs) musiałem połączyć niewyprowadzony pin XPD_DCDC (8) (deep-sleep-reset) do pinu reset (na
źródło: comment_fo1DzVqTjlqSWX11Au4S5Fkh5D4zgQNW.jpg
PobierzKod na pastebin