Wpis z mikrobloga

Chciałbym się nauczyć języka cyganów. Tak aby tym wszystkim wieszczkom opowiadać najgorszymi przekleństwami i klątwami. Czy są szkoły języka cygańskiego? Czy zna ktoś jakiegoś nauczyciela języka cygańskiego? Oczywiście niecygańskiego bo to przecież praca, a pracy cygan nie godzien.
#cyganie #kiciochpyta #heheszki #gruz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bloodcrawler: ostatnio widziałem jak banda cygańskich podlotków zaczęła pluć kradzionymi orzeszkami w przyszłego użytkownika wykopu, który nawet nie próbował im się postawić. Akurat wsiadałem do samochodu. Żałujcie, że nie widzieliście ich (uwaga dwuznaczność) obsranych twarzy, jak zobaczyli, że jedzie na nich rozpędzony samochód. Jednego prawie trafiłem ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@bloodcrawler: żartujesz sobie? Nauczyciele cygańskiego to jedni z najbardziej sławnych ludzi na youtube. Tu wykład z j. cygańskiego, temat "miejsce zamieszkania" połączony z "natura"
Sojerr - @bloodcrawler: żartujesz sobie? Nauczyciele cygańskiego to jedni z najbardzi...
  • Odpowiedz
@bloodcrawler: ja tylko wiem, że fonetycznie (ciekawe czy maja zapis w ogóle;) to haszmiroke buchentare znaczy j-----m twoją matkę, zawsze dostają ataku p-------a ciężkiego jak im przerywam tym w połowie pierwszego zdania, polecam:D
  • Odpowiedz
@bloodcrawler: znam kilka zaklęć:
hasmorokat/hasmoromindz - coś w stylu ch*j ci w d*pe/ci*e
z tego co wiem to najmocniejsze zaklęcie to:
decinej doktoro - niech cie lekarze pokroją, uwaga -50 do many.
Ciapate chyba nie mają czegoś takiego jak ortografia, poprawna pisownia, więc pisałem tak jak się wymawia :D
Życzę udanego rzucania zaklęć ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz