Aktywne Wpisy

adam-yxz +40
#sct #krakow #ekologia #samochody #niepopularnaopinia
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie

DJRuraWydechowa +241

Tytuł: Achaja Tom 2
Autor: Andrzej Ziemiański
Gatunek: fantastyka
★★★★★★★★☆☆
Opisywałam wcześniej tom 1 (trochę przesadziłam z oceną - dałabym jednak 8, jak tej). Drugi również mi się podobał i nie ma się tu co rozwodzić bardziej. Tym razem fabuła skupia się bardziej na Achai. Ciekawe wydarzenia i jak zwykle humor, który tym razem wydawał mi się nawet trochę mniej prostacki (albo się przyzwyczaiłam).
Mirki, nie rozszarpcie mnie za to, że mi się podoba ta trylogia. (。◕‿‿◕。)
#bookmeter
źródło: comment_QzrIqF6GFCzAOEtJCvq8SYwp3wcKvAC4.jpg
Pobierz@Navrazz: Też uważam, że to głupota. Niech każdy czyta to, co mu sprawi przyjemność. Jak się człowiek uprze to do wszystkiego się da przyczepić.
Negatywna opinia o książce to nie nakaz takiego myślenia.