Wpis z mikrobloga

Nie dostałem awizo, ale zobaczyłem na trackingu że paczka jest na poczcie więc poszedłem, zero kolejki bo późna godzina więc od razu podchodzę do okienka i pytam niezbyt miłej ze zgorzkniałą miną pani:
-Można odebrać paczkę jeśli wiem, że jest na poczcie a nie mam awizo?
- Tak Nazwisko.
- Anon Lapidarny
[wklepuje w komputer]
- To nie paczka, to list.
[poszła]
[wraca]
- Tu podpisać
[podpisałem, babka wręcz rzuciła paczkę. Wyszedłem]
- Do widzenia, miłego wieczoru! :)

Co do paczki, czas na #pokazjd z #jd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Głośnik bluetooth - rzecz na którą chyba najbardziej czekałem (i najdłużej szła, chociaż są inne przesyłki ale żaden tracking nie działa i jakoś nie wydaje mi się, żebym je kiedykolwiek dostał więc nawet nie czekam).
Głośnik zapakowany w kopertę foliową, brak jakiejkolwiek ochrony, nawet folii bąbelkowej. Po otwarciu foliowej koperty oczom ukazał się mały karton cały pogięty (na zdjęciu w komentarzu), koperta też nie była w najlepszym stanie.
Wyciągnąłem głośniczek - liczyłem po zdjęciach że będzie większy, ale nie jest źle. Ciekawe jak gra...
Podłączyłem go do ładowania do mojego różowego power banka firmy Power Bank i testuję. Połączyłem się przez bluetooth - działa, pendrive - działa. Gra prześwietnie, dźwięk nienajgorszej jakości, fajnie mryga - można zmieniać tempo, jeśli się nie podoba miganie to można je wyłączyć.

Jeden wielki minus to brak auxa - tylko USB (ciekawostka - jak podłączymy do USB telefon to glośnik zamienia się w POWERBANK!) i wejście na kartę pamięci. Do tego oczywiście połączenie bluetooth.
Aha, mimo że wszyscy pisali że radia nie ma ten model to jednak ma, na razie próbuje szukać fali ale trudno jest cokolwiek znaleźć (nie ma wyświetlacza czy informacji jaka częstotliwość).

Ogólnie głośnik na wielki plus - jedyne minusy to paczka, a raczej jej zapakowanie i stan w jakim przyszła przesyłka oraz brak wejścia aux.
No i znalazłem jednego buga - gdy wyciszymy przyciskiem radio to po odciszeniu nie działają przyciski głośności ( ͡° ʖ̯ ͡°)

PS. ostatnio dostałem słuchawkę bluetooth - dzisiaj połamało się jej ucho XD
Lapidarny - Nie dostałem awizo, ale zobaczyłem na trackingu że paczka jest na poczcie...

źródło: comment_FxCOeIUUbQk2qZEElj7dqZ9J7e9Lwa3x.jpg

Pobierz
  • 152
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• Doceń
@Lapidarny: jak chcesz żeby ci radio stacje wyszukiwało to musisz to k------o rozkręcić i dolutować kawałek przewodu do dziurki "ANT". parę minut temu pisał o tym jakiś mirek. najwidoczniej skośnookie zapomnieli o druciku
  • Odpowiedz
@adi100_99: to iOS
@marsjanin2012: poszukaj w sklepie Google, gdzieś widziałem kiedyś taką aplikację

@alibaba848: odkręciłem śrubki ale dalej coś trzyma, możliwe że pod taką podkładką na dole jest śrubka, ale nie chcę go sobie zniszczyć jak powerbanka więc na razie nie ściągam tej podstawki piankowej
  • Odpowiedz