Wpis z mikrobloga

Robię przerwę, będę grał mniej. Zbyt dużo rzeczy mi się nie podoba i przeszkadza. Sądzę, że nie warto inwestować czasu w ten serwer.
#mirkots
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marahin: Wiem, że mogę, ale nie mam aktualnie czasu na to. I tak na granie zbyt wiele poświęciłem. Podziwiam was, że tyle czasu swojego poświęcacie i dobrowolnie budujecie serwer.
  • Odpowiedz
@Nasienie: sporo parceli (z 30 osób) odeszło, gdy lider dostał bana na 3 dni za złamanie regulaminu. Powiem szczerze: specjalnie mi to nie przeszkadza, część ludzi się znudziła bo nie ma co robić jeszcze, ale do niedzieli pododajemy trochę rzeczy więc myślę że znów podbijemy licznik ;-) a czym mniejsza zgraja, tym łatwiej i przyjemniej się gra, bo jest mniej głupich jednostek.
  • Odpowiedz
@marahin: Większość się po prostu wypaliła i stracili motywacje to gry, a po tym banie mogli go uznać za powód ostateczny. Reszta przestaje grać kiedy widzą, że osoby odchodzą bo to to co ich trzymało. Potrzeba więcej questów i zajęć dla wysokich lvli, ale to już każdy wie. Kary za śmierć w pvp też są śmieszne, rozumiem czemu ma to służyć ale się nie sprawdza. Jedna osoba może przyjść denerwować
  • Odpowiedz
Potrzeba więcej questów i zajęć dla wysokich lvli, ale to już każdy wie

jesteśmy właśnie w trakcie dodawania, stay tuned :)

Kary za śmierć w pvp też są śmieszne, rozumiem czemu ma to służyć ale się nie sprawdza

będzie głosowanie w grze, na dniach, będziemy ogłąszać.
@
  • Odpowiedz
@marahin: Ta 8 postać NIE BYŁA jego postacią.To tak jakbym ja zalogował na chwile na dowolną postać z gildi Parcel Gaming i za chwile żądał od Ciebie zmiany danych logowania na tą postać bo idąc twoim tokiem rozumowania ta postać jest już moja .Ban z kosmosu za to że zalogował na czyjegoś noob chara tak jak pisałem daj człowieka a paragraf znajdę :)
  • Odpowiedz
@Matgal: zgadzam sie z całym twoim postem ale z wypowiedzią o wojnie p--------j sie poważnie w łeb - to my chcieliśmy wara przez 1.5 miesiąca i miski/obserwujący nigdy go nie chciały, co ty gadasz?
  • Odpowiedz
@marahin

sporo parceli (z 30 osób) odeszło, gdy lider dostał bana na 3 dni za złamanie regulaminu.

Miało to taki sam wpływ jak update wizualny okolicy mirko town na zachęcenie ludzi do dalszego grania.

• Odpowiedz
@Matgal: Ładnie podsumowałeś, ale:

Ludzie Wam piszą od kilkunastu dni czego im brakuje.

Server(a więc i mapę) robią mirasy po kawałku, a nie ma jakiegoś forum na sugestie odnośnie lokacji(@marahin zrup na forum dział "Sugestie - Mapy" ;_; toć na tym phpbb by pszemo czy coś to chwilka zrobić nowy dział ) oraz brakuje systemu odnośnie przyjmowania zleceń, więc prace są niezbyt wydajne i początkowo było jak na relatywnym ;) ( #gimbyznajo
cowiekmapa - @Matgal: Ładnie podsumowałeś, ale:

Ludzie Wam piszą od kilkunastu dni ...

źródło: comment_cbcg6BC5gvUm2e76pLzK1OVj16CQlCKF.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz