Aktywne Wpisy

Caracas +394
źródło: temp_file8143578560394188680
Pobierz
PodniebnyMurzyn +155
Kiedyś wchodziłeś na Wykop i można było w sumie poczytać z ciekawością większość tagów. Dziś większość tagów trzeba mieć na czarnej, żeby z ciekawością poczytać wykop xD
To tak apropos nowej wykopowej wojny psiarze vs niepsiarze
To tak apropos nowej wykopowej wojny psiarze vs niepsiarze

Komentarz usunięty przez autora
Jak masz ochotę, to spróbuj zrobić różne testy wymagające jakiejś dedukcji, raz po takiej mikrodawce, a raz na całkowicie trzeźwo.
Ciekawy jestem, czy występuje w mniejszej skali efekt normalnej porcji, czyli osłabienia logicznego, sformalizowanego myślenia. Możesz coś na ten temat powiedzieć?
Aczkolwiek mam pewne podejrzenia, że być może te 5 mikrogram nic nie robi i jedynie działa
To ma być "efekt w tle" a nie na pierwszym planie.
Komentarz usunięty przez autora
@Kampala: Czego w normalnej dawce ma być osłabienie logiczne? W sumie to nie wiem, brałem kilka razy tylko regularne dawki albo nawet duże, ale myślenie (poza peakiem) wydawało mi się zawsze klarowniejsze. Po mikrodawce lepiej mi się myśli i nie mam natłoku myśli. Łatwiej jest się skupić na 1
To, że coś przejdzie przez kontrolę celną nie oznacza, że czegoś nie szukają. Przesyłki zarówno listowe i paczkowane są kontrolowane wyrywkowo.
Poza tym kontrola po której będziesz miał p--------e może wyjść nie tylko w
jakbys zamowil chociaz jedna paczke to bys wiedzial co mam na mysli. Poza tym jak juz cos wykryja to po prostu mowisz ze nie zamawiales i tracisz 20zl. Takie trudne?
@van-der-staas: Wlasnie dlatego zaczalem mikrodawkowanie. Chcialem miec to uczucie bez u----------a sie dzien wczesniej. edit: nie oganralem ze odpisywales gosciowi wyzej
@Kampala: Ja się bawiłem trochę w microdosing, czy raczej minidosing ;) Bo microdosing ma być teoretycznie braniem LSD w ilości poniżej granicznej, a ja brałem nieco powyżej granicznej