Aktywne Wpisy

vateras131 +18
Jakie gry według was mają najciekawszą główną mechanikę/gameplay? Chodzi mi o takie tytuły, które raczej nie stawiają na fabułę, graficzne wodotryski, dodatkowe aktywności i inne fillery, lecz całe "mięso" leży w rozgrywce, która potrafi przez długi czas zaskakiwać głębią. Moje typy:
-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio
-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio
Btdjkk +4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

FV4202 (P) kupiłem ten czołgiszcz i zwróce go bo jest wybitnie słaby, za wielki za wolny za miękki działo wali kartofle a ma niby niezła celność wyszła mi nim jedna bitwa gdzie zadałem 2,8kdmg a tak to oscyluje w granicach 1,5k dmg i nie idzie dalej bardzo często losuje go na X gdzie bez golda sie nic nie zrobi czołg nic nie zarabia bo ma pestki drogie, ogólnie nie polecam bo frajdy zero jedyny plus tego czołgu to to ze ładnie wygada i można na nim ale przez mękę szkolić załogę ;p
lubie ten styl grania na drugiej lini mam sta2 i mi sie nim lepiej gra bo jest mniejszy częściej ładuje i jest mobilniejszy
ktoś ma coś na obronę bym to zostawił że pokaże jeszcze pazury?
źródło: comment_Qkm62oIF7LtyGfaPvYIqNSyMVmkOTVhA.jpg
PobierzCDC to najlepszy prem MT.
tako w mailu pisza
Kolega tak kupil cdc i myslał ze zwróci a tu sorry wodzu
@Knight3000: shheeiitt
źródło: comment_t7guApkscIVLHQ13klTDBONuGE738pVO.jpg
PobierzCo do HE to wcale tak łatwo nie wchodzą w CDC wczoraj T-34-3 do mnie strzelał i się mocno zdziwił jak mu wylosowało 160 i 130dmg, a mogło 390 z AP.