Aktywne Wpisy
fshm +63
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

Melkovva_ +1
Lecimy z tym #glupiewykopowezabawy
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
źródło: 38444
Pobierz

Tytuł: Burza piaskowa
Autor: James Rollins
Gatunek: sensacja
★★★★★☆☆☆☆☆
Ogólnie raz na jakiś czas lubię sobie poczytać coś z cyklu - wow wskazówka wypadła ze ściany, to idziemy szukać skarbu.
Byłoby lepiej, gdyby nie dodatki zupełnie niepotrzebne a psujące trochę odbiór (np. samozapładniające się kobiety). Fabuła by nie ucierpiała.
Co do treści - w muzeum następuje wybuch. Badanie ujawnia śladowe promieniowanie o sygnaturze odpowiadającej anihilacji antymaterii. Safia (kustoszka) odkrywa zapis na szczątkach antycznego posągu datowanego na rok dwusetny przed naszą erą. Zapada decyzja o zorganizowaniu ekspedycji do Omanu. Jej celem jest odnalezienie zaginionego przed tysiącami lat miasta i odszukanie źródła energii zdolnej zniszczyć całą planetę.
#bookmeter
Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
źródło: comment_AvQqJ1lHm11O9dwzhXglRX17tWVJvbpi.jpg
Pobierz