Aktywne Wpisy
encart30 +188
To uczucie gdy wchodzisz rano do osiedlowego spożywczaka i spotykasz w kolejce 4 facetów (30-55lat) i jedynie ty przyszedłeś kupić bułki.( ͡° ʖ̯ ͡°) Dwa piwa, 'coś do pączka', 3 piwa i 100ml smakowej , 100ml i energetyk. I nie była to jedna brygada, która zapakowała się razem
#alkoholizm
#alkoholizm

PtactwaWiele +370
Myślałem że wykopki jak zwykle przesadzają z odklejką w gastro. Aż do wczoraj…
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze

Ostrzegam - tylko dla ludzi o mocnych nerwach, niewrażliwych ponadto na postmodernistyczną estetykę kaleczącą tkankę miejską pięknego Wrocławia.
Jak widać oprócz wojny, pani konserwator to Wrocław został doświadczony przez prawdziwy dramat zmieniający odbiór miasta na wiele dziesięcioleci.
#wroclaw #architektura
źródło: comment_i5SmFZFkYtgErlONHWuOls87cQA31FlI.jpg
Pobierzźródło: comment_UgdBIn19Hyl5mUmEQz3y90uyckS7vZSE.jpg
Pobierzźródło: comment_cJjGFuDzqApgfQWGYp2FMct2uVc8rfn7.jpg
Pobierzźródło: comment_ni4QR2SS4D7i9dzoyY0D3zSA0kF0o8qu.jpg
Pobierznijak się ma do reszty dzielnicy która jest całkiem zajebiście zachowana np. Norwida - ekstra
źródło: comment_lCn65KcZUJb6QmYnAv5h4RW5l87Eh4EI.jpg
Pobierzźródło: comment_UcACdwTjQbjQE07ri82148mA3QDtxHGQ.jpg
Pobierzźródło: comment_9nZLgwRtuHMPITklqTpNoDQdliUv8PXR.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Już pomijam fakt, że facet ma mega wyrośnięte ego i swoje dzieła uważa za cuda architektoniczne, które będą docenione dopiero za X lat (chyba liczy na to, że ludzie, będą ślepi, bo innej opcji nie widzę).
źródło: comment_37c7UOBcZX5oaJh1XiG9mLv8Fy1JUuEo.jpg
Pobierz