Aktywne Wpisy

lord-nihilus +215
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +35
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

Ostrzegam - tylko dla ludzi o mocnych nerwach, niewrażliwych ponadto na postmodernistyczną estetykę kaleczącą tkankę miejską pięknego Wrocławia.
Jak widać oprócz wojny, pani konserwator to Wrocław został doświadczony przez prawdziwy dramat zmieniający odbiór miasta na wiele dziesięcioleci.
#wroclaw #architektura
źródło: comment_i5SmFZFkYtgErlONHWuOls87cQA31FlI.jpg
Pobierzźródło: comment_UgdBIn19Hyl5mUmEQz3y90uyckS7vZSE.jpg
Pobierzźródło: comment_cJjGFuDzqApgfQWGYp2FMct2uVc8rfn7.jpg
Pobierzźródło: comment_ni4QR2SS4D7i9dzoyY0D3zSA0kF0o8qu.jpg
Pobierznijak się ma do reszty dzielnicy która jest całkiem zajebiście zachowana np. Norwida - ekstra
źródło: comment_lCn65KcZUJb6QmYnAv5h4RW5l87Eh4EI.jpg
Pobierzźródło: comment_UcACdwTjQbjQE07ri82148mA3QDtxHGQ.jpg
Pobierzźródło: comment_9nZLgwRtuHMPITklqTpNoDQdliUv8PXR.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Już pomijam fakt, że facet ma mega wyrośnięte ego i swoje dzieła uważa za cuda architektoniczne, które będą docenione dopiero za X lat (chyba liczy na to, że ludzie, będą ślepi, bo innej opcji nie widzę).
źródło: comment_37c7UOBcZX5oaJh1XiG9mLv8Fy1JUuEo.jpg
Pobierz