Wpis z mikrobloga

Mata oświadczenie Tak jak każdy przewidywał. @fafner: @FilipChG: Nie wiem jak wy ale ja logout. Kibel itp rządzą. A ciekawsze artykuły wymagające trochę myślenia będą ginęły przy 70 wykopach.
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Deszcz_kotletow: o mnie zapomniałeś :< to ja też odpadam. ew coś wrzucę, bo mam taki fajny przycisk pozwalający na szybkie dodanie. ale tylko tyle. koniec komentów i na mikro postów na razie :D wrócę za parę dni, jakby było jakieś oświadczenie to piszcie do mnie na gg :D lub szukajcie mnie na klidzie :D
  • Odpowiedz
@Deszcz_kotletow: Mało to dramatyczne. Spodziewałem się, że raczej zakręcisz aksamitnym płaszczem dotkniesz porozumiewawczo palcem do brzegu cylindru i spod równo przyciętego, spiczastego wąsika a'la mistrz iluzji powiesz "by to zrozumieć, mój chłopcze, musiałbyś wpierw poznać dźwięk jaki wydaje wiatr targający grzywą szalonego konia przemierzającego akermańskie stepy"... czy coś w tym rodzaju. :\
  • Odpowiedz
@Deszcz_kotletow: Przesadzasz. Tyle było gadania, że administracja nie słucha użytkowników, tyle obaw o manipulacje treściami itd. Zasady są proste, coś jest popularne wchodzi na główną, coś nie jest, nie wchodzi. Moim zdaniem problem nie leży w nierówności progów i za wysokim ich poziomie dla poszczególnych kategorii. Problemem jest skuteczny odsiew znalezisk słabych. Może trzeba zwiększyć siłę głosu najaktywniejszych użytkowników, silniej eliminować znaleziska, które już na wykopalisku zbierają pokaźną sumę zakopów.
  • Odpowiedz