Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +11
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

Przypominam, że za wydanie pudełkowe odpowiedzialny jest nasz Techland. Zresztą trailer, który skroili jest świetny i już widać owoce tej współpracy.
http://www.eurogamer.pl/articles/2016-08-04-torment-tides-of-numenera-takze-na-ps4-i-xbox-one-nowy-trailer
#gry #rpg #crpg #pcmasterrace #konsole
Z jednej strony dobrze dla nich bo zawsze to większa sprzedaż, ale jeśli ucierpi na tym np. interfejs, który będzie musiał zostać przystosowany do padów to się w-----ę.
Komentarz usunięty przez autora
@Bethesda_sucks: Grałem przed DC i nie mogę się zmusić do powrotu. Żaden z dialogów nie zapadł mi w pamięć. Wszystko było nijakie. Gra nie jest zła, ale nic nie zachęca do grania (może post-apokaliptyczny setting, ale trzeba byłoby go wykorzystać)