Aktywne Wpisy

maniel +469
mirki, *rwa mać, *ujnia z grzybnią, żonka dała się oszukać na blika, rano zbombardowali ją telefonami z warszawskich numerów, Provident Polska że niby coś z kartą wyciekło, pieniądze są w niebezpieczeństwie, trzeba przelać na inne konto, potem dzwoni policja, sam komendant, że to prawda, pismo o wszczęciu postępowania przychodzi na whatsapa, komendant nawet zadzwonił na kamerkę, nawinął makaron na uszy, cały czas siedział na linii, żona zbaraniała bo strach, ważny pośpiech itp,
źródło: image
Pobierz
enron +152
45 054 490 726 + 939 887 974= 46 994 398 700
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

ogłoszenie: #gearbest od 15 września do 16 września br. NIE pracuje przez Mid-autumn Festival. Z tej okazji będą się m.in. zajadać księżycowymi ciastkami (pic. rel.). Nie będą za to mieli wolnego w najbliższy weekend.
Dodatkowo jedna promocja od Gearbest:
LINK - Plecak KAUKKO K1001 18L za $17.95 - zamawialiśmy go podczas ostatniej promocji i bardzo polecamy
oraz 2 promocje z #banggood
LINK - Rejestrator jazdy #g1wh w promocji za 38,99$
LINK - 19% rabatu na oświetlenie #led (taśmy, żarówki, lampki itd)
--
Możesz nas śledzić na:
FACEBOOK
TWITTER
tagu #cebulaonline lub naszym profilu na Wykop.pl
Zapisz się na listę powiadomień:
Cebula Online - aby zostać zawołanym do wpisów o eventach i super promocjach.
Cebulo Wołaj - aby zostać zawołanym do każdego naszego wpisu.
źródło: comment_iu45Y18gpEgWXaozG7m0NlvxPJq8t9jj.jpg
PobierzMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @cebula_online @ChineseMobilePhones @Kutaskuta @Mollo @Pijokot @vwolfi @Pjotsze @wesoly_kostek @PurpleHaze @downinthedumps @KrystianEuropejski @masterhak2 @Mato @aukolb @dindon1234 @robert0 @paciks @ptaaq @stevemaster @Frexor
Package Included:
1 X G1WH Car DVR Recorder
1 X Car Charger
1 X Bracket(It's changed now,You could check for the last picture)
1 X